ΜΑΤΙΝΑ έγραψε: ↑Τρί Ιαν 09, 2018 5:48 pm
αρχισει να αγχωνομαι για το αν κανω καλα που δεν παιρνω φαρμακα.Θα ηθελα την γνωμη σας απο την δικη σας εμπειρια...
Γεια σου Ματίνα.
Στην ερώτησή σου, η αλήθεια είναι για όποιον διαλέξει τον δρόμο χωρίς φάρμακα,
πρέπει κάτι να κάνει σαν εναλλακτική των φαρμάκων.
Δεν γίνεται απλά να μην παίρνεις φάρμακα.
Σίγουρα είναι καλύτερο κατά την άποψή μου να μην παίρνεις φάρμακα. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές και μάλιστα το ποιες ταιριάζουν σε σένα έχει την τάση όπως με τα φάρμακα, δηλαδή της δοκιμής και λάθους απλά με πολύ μικρότερο κόστος (σε σχέση με τα κατάλοιπα δοκιμής των φαρμάκων).
Σε γενικές γραμμές τα φάρμακα δεν μου πρόσφεραν κάτι ιδιαίτερο. Ίσως λίγο ψυχολογική υποστήριξη στην αρχή, αλλά η αλήθεια δεν μπορούσα να διαχειριστώ τις παρενέργειες, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμε επιπρόσθετα, ίσως και περισσότερο από την ίδια την πάθηση.
Στο δια ταύτα, μπόρεσα και απαλλάχτηκα από τα φάρμακα δοκιμάζοντας
την εναλλακτική οδό τον βιταμινών, του διαλογισμού, της άσκησης και των βοτάνων.
Το κέρδος μου ήταν ασύγκριτο σε σχέση με αυτό των φαρμάκων.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η νόσος σχετίζεται με την οξείδωση και τοξικότητα του οργανισμού μας, σε πνευματικό επίπεδο (στρες, άγχος, φόβος, θυμός, αρνητικές σκέψεις) αλλά και σε σωματικό (βαρέα μέταλλα, κάπνισμα, κακή διατροφή, περιβάλλον-νέφος). Οπότε απλά το να μην παίρνεις φάρμακα δεν βοηθάει ιδιαίτερα, αλλά χρειάζεται μια καθημερινή σχέση μας με την
αντιοξείδωση και
αποτοξίνωσή μας με διάφορους τρόπους, που ταιριάζουν στο σώμα και DNA μας.
Στο φόρουμ έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα πάνω στις βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και αποτοξίνωση. Μια ματιά στο "
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ" πιστεύω θα βρεις πολλές ενδιαφέρον πληροφορίες.
Σημειώνω επίσης ότι κατά την άποψή μου τα φάρμακα, προσθέτουν ένα επιπρόσθετο βάρος στην τοξίνωση του οργανισμού μας, και αυτό το καταλαβαίνουμε απλά κοιτώντας το φυλλάδιο τον παρενεργειών, όπου η λίστα είναι αρκετά μεγάλη, κάτι που δείχνει ότι στο αίμα μας μάλλον δεν συμβάλει στην πραγματική μας καλυτέρευση σε βάθος χρόνου. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω προσωπικά.
Εύχομαι να σου περάσουν γρήγορα τα μουδιάσματα και καψίματα,
το θετικό είναι σου πέρασαν τα βαριά συμπτώματα.
Καλή συνέχεια Ματίνα, και καλή Δύναμη !!

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”