• ΕΜΒΟΛΙΟ ΙΛΑΡΑΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #128912  από kath
 Τετ Σεπ 27, 2017 5:14 pm
Με δεδομενη,συμφωνα με οσα λεγονται,τη φετινη εξαρση της ιλαρας ,στις ειδησεις ενημερωνουν οτι θα πρεπει οσοι δεν την εχουν περασει να εμβολιαστουν. Τα ιδια ακουσα και στο φαρμακειο,ακομα και γι αυτους που ως παιδια ειχαν εμβολιαστει χρειαζεται λεει και η 2η δοση. Μηπως εχει αχοληθει και το εχει ψαξει καποιος?
Τα εμβολια της γριπης πχ δεν τα εχω παρει με καλο ματι. Μια χρονια εκανα εμβολιο γριπης λογω των χαμηλων λευκων αιμοσφαιριων και περασα ιωση πολυ πιο ασχημα απο αλλες χρονιες οποτε απο τοτε δεν ξαναεκανα.
Θα ηθελα τα φωτα σας,πολλα thanks
 #128918  από Στάθης
 Πέμ Σεπ 28, 2017 10:29 am
Πολλά προβλήματα στην υγεία μου ξεκίνησαν μετά το εμβόλιο της υπατίτιδας-β. Νομίζω ότι αυτό που κάνουν τα εμβόλια είναι να παραμορφώνουν το ανοσοποιητικό και όχι να το δυναμώνουν. Σε έναν σκληρυντικό που ήδη το ανοσοποιητικό έχει υποστεί αρκετή βεβήλωση θα ήταν αρκετά σοφό να προσέχουμε την υγεία μας με άλλους τρόπους, σίγουρα όχι με εμβόλια.

Στην Αμερική διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο, που έδειχνε σε έναν πίνακα τα εμβόλια και τις παρενέργειές τους στα παιδιά, και το εμβόλιο που έχει και την ιλαρά, το MMR* ήταν στην κορυφή συσχετίζοντας το ακόμα και με αυξανόμενες περιπτώσεις αυτισμού.

*MMR (measles, mumps, and rubella) = Εμβόλιο Ιλαράς, Ερυθράς, Παρωτίτιδας

Οι άνθρωποι μεγάλη ηλικίας, καταλαβαίνω ότι ένα αντιγριπικό εμβόλιο είναι στο πρόγραμμα, όπως και τα παιδιά, μερικά εμβόλια είναι αναγκαία, αλλά αυτό το πράγμα σήμερα έχει παραγίνει. Είναι απίστευτο να βλέπεις μια κοινωνία να τρώει φάρμακα από παντού από την μέρα που γεννιέται, μέχρι την μέρα που θα φύγει και να μας προβληματίζει η ιλαρά...

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις αντιβιώσεις. Η κατάχρησή τους έχει βγάλει off πολλές αντιβιώσεις που ουσιαστικά σήμερα δεν μας βοηθούν καθόλου. Έτσι και τα εμβόλια, η κατάχρησή τους τα αχρηστεύει... και τα κάνει περισσότερο επικίνδυνα παρά χρήσιμα για την υγεία μας.
 #128925  από kath
 Παρ Σεπ 29, 2017 4:42 pm
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Προς το να μην το κανω ημουν κ τα γραφομενα σου με βγαζουν απο το διλημμα :emojis-8: . Το πολυ να κανω καποια στιγμη αιματος να δω αν εχω αντισωματα κ μεχρι εκει. Δν θα ασχοληθω περισσοτερο μιας κ θεωρω οτι μας τρελαινουν καθε φορα σχεδον χωρις λογο.
Και παλι σ ευχαριστω πολυ
 #132278  από Kpoplistener
 Δευ Δεκ 02, 2019 12:25 pm
Στάθης έγραψε: Πέμ Σεπ 28, 2017 10:29 am Πολλά προβλήματα στην υγεία μου ξεκίνησαν μετά το εμβόλιο της υπατίτιδας-β. Νομίζω ότι αυτό που κάνουν τα εμβόλια είναι να παραμορφώνουν το ανοσοποιητικό και όχι να το δυναμώνουν. Σε έναν σκληρυντικό που ήδη το ανοσοποιητικό έχει υποστεί αρκετή βεβήλωση θα ήταν αρκετά σοφό να προσέχουμε την υγεία μας με άλλους τρόπους, σίγουρα όχι με εμβόλια.

Στην Αμερική διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο, που έδειχνε σε έναν πίνακα τα εμβόλια και τις παρενέργειές τους στα παιδιά, και το εμβόλιο που έχει και την ιλαρά, το MMR* ήταν στην κορυφή συσχετίζοντας το ακόμα και με αυξανόμενες περιπτώσεις αυτισμού.

*MMR (measles, mumps, and rubella) = Εμβόλιο Ιλαράς, Ερυθράς, Παρωτίτιδας

Οι άνθρωποι μεγάλη ηλικίας, καταλαβαίνω ότι ένα αντιγριπικό εμβόλιο είναι στο πρόγραμμα, όπως και τα παιδιά, μερικά εμβόλια είναι αναγκαία, αλλά αυτό το πράγμα σήμερα έχει παραγίνει. Είναι απίστευτο να βλέπεις μια κοινωνία να τρώει φάρμακα από παντού από την μέρα που γεννιέται, μέχρι την μέρα που θα φύγει και να μας προβληματίζει η ιλαρά...

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις αντιβιώσεις. Η κατάχρησή τους έχει βγάλει off πολλές αντιβιώσεις που ουσιαστικά σήμερα δεν μας βοηθούν καθόλου. Έτσι και τα εμβόλια, η κατάχρησή τους τα αχρηστεύει... και τα κάνει περισσότερο επικίνδυνα παρά χρήσιμα για την υγεία μας.

Εγώ πάλι Στάθη διάβασα και πράγματα σχετικά με τα εμβόλια καθόλου καλά . Δεν ξέρω αν έμαθες για ένα Γάλλο όπου έκανε μυνηση για το εμβόλιο ηπατίτιδας β λόγο ότι του ήρθε η ΣΚΠ μετά από αυτό το 1998 και το 2011 ..πέθανε

Έχω μάθει ότι τα εμβόλια σκοτώνουν .. ένα άλλο περιστατικό με ένα 8χρονο αγοράκι που πέθανε από το εμβόλιο μια άλλης ασθένειας άμα ψάξεις..ή το έχεις ήδη ψάξει.

Έχει πολλά περιστατικά με τα εμβόλια

Γενικώς εγώ πιστεύω ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα.

Παρόλα αυτά τα διαφημίζουν με ένα σορό ψέματα για την "προστασία του οργανισμού"