• ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #128750  από meniska
 Δευ Σεπ 11, 2017 11:46 pm
Καλησπέρα σας
Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή στην κοινότητα.
Διαγνώστηκα τον περασμένο Ιούνιο με ΣΚΠ (αν κ τα μουδιάσματα ξεκίνησαν από το Γενάρη). Είμαι μόνιμη εκπαιδευτικός και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι δικαιώματα έχουμε. Το έψαξα στο θέμα ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αλλά δε βρήκα κάτι.
Τα φώτα σας παρακαλώ!
 #128752  από hope
 Τρί Σεπ 12, 2017 8:41 am
Καλημερα. Εύχομαι να σου πάνε όλα όσο το δυνατόν καλυτερα. Ξέρω ότι δικαιούσαι μετάθεση αν θες. Πρέπει βέβαια να περάσεις από ΚΕΠΑ. Είσαι πρωτοβάθμια ή δευτεροβαθμια?
 #128758  από meniska
 Τρί Σεπ 12, 2017 1:57 pm
Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση κ τις ευχές.Είμαι στη δευτεροβάθμια.
Αν δεν κάνω λάθος η ΚΕΠΑ είναι η επιτροπή που βγάζει τα ποσοστά αναπηρίας.
Ωστόσο προς το παρόν τα μόνα συμπτώματα(ευτυχώς) είναι κάποια μουδιάσματα στα πόδια κ στη λεκάνη.
Έχω μπει σε αγωγή με Tecfidera γιατί ο γιατρός μου βρήκε νέες εστίες τον Ιούνιο σε σχέση με τη μαγνητική του Φλεβάρη. Δεν ξέρετε αν υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο για εκπαιδευτικούς; Νομίζω ότι δεν είμαι σίγουρα η μόνη που την αφορά
 #128797  από hope
 Πέμ Σεπ 14, 2017 11:13 pm
Κοίτα νομίζω ότι δεν έχει σημασία αν έχεις μόνο μουδιασματα. Αρκεί ο γιατρός σου να φτιάξει έναν εισηγητικο φάκελο για τα ΚΕΠΑ όπου θα αναφέρει την παθηση.
Για δικαιώματα πέρα από την μετάθεση δε ξερω. Εσύ για τι πράγμα ακριβώς ψαχνεις αν δικαιουσαι?
Πάντως είναι καλό που είσαι στη δευτεροβαθμια. Υποθέτω εκεί έχει λιγότερες ιώσεις κτλ που υποθέτω ψιλοβλαπτουν.