• ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.......ΨΥΧΙΑΤΡΟ??

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10064  από ERICA
 Πέμ Οκτ 15, 2009 2:44 pm
ΕΧΘΕΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ......ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.
ΠΟΙΟΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ???

ΠΑΡΟΛ' ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ MRI ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΑΚΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΚΩΝΩΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ????? ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ??
 #10066  από petros
 Πέμ Οκτ 15, 2009 2:59 pm
na pas na kaneis mri ayto den sou eipe? phgaine kai meta pare ta apotelesmata kai phgaine se opoion giatro thes. opoion thes rwta apo mas na deis poioi einai diathesimoi. ti giatros se eide neyrologos? an nai...sou edwse mia kateythinsi...MRI...twra an ta moutra ths den sou aresan gia kapoion logo...yparxoun polles portokalies pou kanoun portokalia...xaxaxaxxa...
 #10067  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Πέμ Οκτ 15, 2009 3:01 pm
Ψυχιατρο ?? !! :(
Αυτα μου ελεγαν και εμενα Ερικα. Τρελλο με ειχαν βγαλει :o
Παντως πηγα και εκανα MRI και τους το κολησα στην μουρη ;) - τρελλο βεβαια αφου επιβεβαιωσε την νοσο, αλλα και εμενα μαζι ;)
Σφυρακια και παπαριες ! χεχεχεχε
 #10069  από petros
 Πέμ Οκτ 15, 2009 3:04 pm
χαχαχα...σε φανταζομαι γιαννη...μου λες εμενα βλακειες? εχω ms για να μαθεις! φοβερος!
 #10076  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Πέμ Οκτ 15, 2009 3:40 pm
Και ομως Πετρο ετσι ειναι :(
Σε 7 νευρολογους ειχα παει και ολοι με βγαζανε περδικι ! Σαπακιαστηκα στα σφυρακια και τα περπατηματα αλλα Κομανετσι :shock:
Ουτε μου ειπαν να παω να κανω MRI. Μονος μου πηγα και αφου και ο νευλογος της κλινικης με εβγαλε τουρμπο, ζητησα με τσαμπουκα MRI
Την επομενη μερα με πηραν τηλεφωνο να παω απο εκει και μου ειπαν τα ..... μαντατα
ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ????????
 #10081  από ERICA
 Πέμ Οκτ 15, 2009 3:56 pm
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΕΧΩ (ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ?) ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ????
 #10084  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Πέμ Οκτ 15, 2009 4:04 pm
Και ομως !! :roll:
Ασε που μου λεγανε ολοι "μπραβο μεγαλε, το βρηκες γρηγορα και σωθηκες"
Ναι, το βρηκα γρηγορα, αρχισα και σκληρη θεραπεια γρηγορα "για να παμε μεχρι τα βαθεια γηρατεια" οπως λεγανε και ............ ειμαι ισως ο μονος που εχω μονιμο προβλημα χωρις ωσεις ! Τι να τις κανω ??? :(
Το εχω ριξει και εγω στην τρελλη :o και περναω μια χαρα (λεω)
 #10085  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Πέμ Οκτ 15, 2009 4:05 pm
Ηλεκτρομυογραφημα ?? ωραια λεξη, αλλα δεν την εχω κανει ποτε και δεν ξερω
Αλλα αφου στο ειπε .......... χανεις τιποτε να το κανεις ??
 #10086  από Giota
 Πέμ Οκτ 15, 2009 4:06 pm
ΑΧ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΧΟΥΣ. ΕΓΩ ΠΗΡΑ Κ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ Κ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Κ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΦΙΛΙΑ