• Απίστευτη ιστορία με Ικα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #128258  από NOBODY
 Πέμ Ιούλ 06, 2017 2:46 am
Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Θέλω ειλικρινά να μου απαντήσει κάποιος αν είμαστε λογικοί ή όχι. Πήγα στο ΙΚΑ πέρασα από επιτροπή. Μου βγάλανε 93 τοις εκατό αναπηρία. Δεν δικαιούμαι ούτε επίδομα, ούτε τίποτε. Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω μια λογική σε αυτό το πράγμα...
 #128262  από Gianna
 Πέμ Ιούλ 06, 2017 7:58 pm
τι λες τώρα? σε ποιο κράτος ζούμε?
:teasing-tease:
 #128263  από NOBODY
 Παρ Ιούλ 07, 2017 10:32 am
Σημειωτέον ότι στέκω στα πόδια μου και είμαι σε θέση να εξυπηρετήσω τον εαυτό μου. Απλά κουφάθηκα τελείως με αυτό που είδαν τα μάτια μου.... Από καιρό αναρωτιέμαι αν ζούμε τελικά σε κράτος ή όχι ;
 #128273  από dimos
 Σάβ Ιούλ 08, 2017 2:52 pm
NOBODY έγραψε:Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Θέλω ειλικρινά να μου απαντήσει κάποιος αν είμαστε λογικοί ή όχι. Πήγα στο ΙΚΑ πέρασα από επιτροπή. Μου βγάλανε 93 τοις εκατό αναπηρία. Δεν δικαιούμαι ούτε επίδομα, ούτε τίποτε. Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω μια λογική σε αυτό το πράγμα...
Μήπως έβγαλες ασφαλιστική αναπηρία στο ΙΚΑ; Για επίδομα πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου σε ΚΕΠΑ.