fewtile έγραψε:Τι εννοεις οταν το ταλαίπωρουσες νευρολογικά; Πες ενα παράδειγμα.
Μερικές φορές σε κάποια βαρβάτα ξενύχτια, με χορό και μπόλικες μπύρες, τις επόμενες μέρες ένιωθα κάψιμο στο δεξί μου γόνατο. Αυτό είναι σύμπτωμα που έχω βιώσει και πριν 10 χρόνια, και πριν 3 χρόνια, και σχετικά πρόσφατα.
Σε σχέση με κάποια ανησυχητικά συμπτώματα αυτό το συγκεκριμένο δεν με ανησυχούσε ιδιαίτερα, γιατί είχε εμπεδώσει ότι όπως έρχεται... έτσι φεύγει μετά από λίγο καιρό (1-3 εβδομάδες), και το σημαντικότερο δεν επηρεαζόταν η δύναμη του ποδιού ή κάτι άλλο. Απλά φρόντιζα να ξεκουράζομαι καλά, να ενισχύω την διατροφή μου (τον τελευταίο καιρό πιστεύω ο Κουρκουμάς είναι ένα Θαύμα, όπως το ελιξήριο του Αστερίξ ένα πράγμα...).
Το κάψιμο επίσης το ένιωθα μετά από υπερβάλον ζήλο στην άσκηση, αλλά και όποτε με έπιαναν οι καταχρήσεις μου, οπότε σαν διακόπτης το κάψιμο στο γόνατο και ένα ελαφρύ μούδιασμα στο δεξί πέλμα μου έλεγαν... "Take it easy, buddy

".
Η συμμόρφωση μου τα καλμάρει
Μάθε την δικιά σου συμμόρφωση, γιατί δηλαδή σκούζει το σώμα σου, τι σου φωνάζει άραγε;;;

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”