• ΓΕΙΑ ΣΑΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #10019  από ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ
 Τετ Οκτ 14, 2009 3:04 pm
ΕΙΜΑΙ 34 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 11 ΜΗΝΩΝ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΚΟΡΗΣ (ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2005) ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΔΙΠΛΩΠΙΑ. ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ 2-3 ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΩΤΙΑΙΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΟΡΙΟ. ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΕΝΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ(ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΠΕΡΝΑ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΟΓΩ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΛΕΥΚΑ.
ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ 2Ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΕΝΙΩΣΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΔΕΙΞΕ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ COPAXONE ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΣΑΣ ΧΑΙΡΑΤΩ. :P
 #10021  από elena
 Τετ Οκτ 14, 2009 3:09 pm
Γειά σου Κατερίνα!!!!
σας έχω μπερδέψει εν τω μεταξύ... :D :D :D πολλές Κατερίνες :D :D :D
καλή συνέχεια και να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!
 #10028  από litsa
 Τετ Οκτ 14, 2009 3:32 pm
kalos tine !! :D
 #10032  από αλεξανδρος1
 Τετ Οκτ 14, 2009 4:15 pm
Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να χαίρεσαι την οικογένεια σου Κατερινούλα.
 #10040  από LL--MM
 Τετ Οκτ 14, 2009 7:20 pm
Καλώςτηνε!!! κορτιζόνη έκανες;

Πρόσεχε πάντως, λανθάνουσες περίοδοι στη ασθενεια είναι συχνές, η πρώτη διάγνωση δεν ήταν αναγκαστικά λανθασμένη! Καλό κουράγιο...
 #10043  από Κατερίνα
 Τετ Οκτ 14, 2009 9:16 pm
Γεια σου κι απο μένα!!! :) Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να μας κρατάς σε επαφή με τα νέα σου!!! Όλα καλά θα πάνε!!! καληνύχτα
 #10344  από Εύη Ξ
 Τετ Οκτ 21, 2009 1:56 pm
Γειά σου και απο μένα.
Να χέρεσαι την οικογένεια σου. Θα τα λέμε συχνά.
 #10355  από ΡΕΝΑ
 Τετ Οκτ 21, 2009 3:10 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!
Και εγώ καινούργια είμαι-εδώ στο forum γιατί με την "κυρά σκλήρυνση" γνωριζόμαστε απο αρχές του 2006... 8-) 8-) 8-)

να χαίρεσε την οικογενειά σου και να είσαι ΠΑΝΤΑ καλα.....

:D