• Νέος παθόντας, κάποιες απλές ερωτήσεις.

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #127829  από thp
 Παρ Απρ 28, 2017 11:15 am
Καλή σας μέρα,

Πρίν από 2 μήνες, έπειτα από περιστατικό διπλωπίας και αστάθειας, νοσηλεύτικα σε νευρολογική κλινική για λίγο καιρό όπου η μαγνητική και παρακέντιση δείξαν πολλαπλή σκλήρυνση. Ξεκινάω σήμερα αγωγή (με rebif) ώστε να γίνουν έπειτα οι εκτιμήσεις/ περισσότερες αιματολογικές εξετάσεις και παρακολούθηση από τον ιατρό.

Η ερώτησή μου είναι "απλή". Πώς πρέπει να κινηθώ σαν πολίτης; Πρέπει να περάσω από ΚΕΠΑ άμεσα ή πρέπει να αναμένω αποτελέσματα της πρώτης αγωγής;
Έστω ότι πρέπει να περάσω από ΚΕΠΑ και κρίνουν πως δικαιούμαι επίδομα, αυτό διακόπτεται με το που βρώ ξανά εργασία; (ζήτω η κρίση :P)

Eυχαριστώ εκ των πρωτέρον
 #127830  από away
 Παρ Απρ 28, 2017 11:29 am
Καλημερα,
Εγω μετα απο καιρο περασα απο ΚΕΠΑ αφου πρωτα ειδα πως τα πηγα με την Avonex και την κατασταση μου με την ασθενεια. Βλεπεις πως εισαι και αποφασιζεις.
Κουραγιο και καλη δυναμη!!!
 #127831  από thp
 Παρ Απρ 28, 2017 11:35 am
away έγραψε:Καλημερα,
Εγω μετα απο καιρο περασα απο ΚΕΠΑ αφου πρωτα ειδα πως τα πηγα με την Avonex και την κατασταση μου με την ασθενεια. Βλεπεις πως εισαι και αποφασιζεις.
Κουραγιο και καλη δυναμη!!!
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, καλή δύναμη σε όλους μας:) Η ζωή έχει το δικό της πλάνο και από ότι καταλαβαίνω η σκλήρυνση έτσι και αλλιώς είναι διαφορετική για τον καθένα/καθεμία μας.
Εγώ απλά εύχομαι να μην επιδεινωθεί σε κανέναν και καμία. Να είναι σταθερή από την στιγμή που είναι ανίατη πάθηση.