• Τελικα εχω η δεν εχω??

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #127811  από Κλειω
 Τρί Απρ 25, 2017 11:21 am
Καλημερα σας!!!Θελω τη βοηθεια σας...πριν 2 εβδομαδες πηγα στο νοσοκομειο με εντονη μυικη αδυναμια και τρμουλο στα δεξια ακρα με ειδε νευρολογος και μου ειπε οτι κλινικα φαινεται να εχω ΣΚΠ η απομυελινωση δεν ηξερα καν τι ειναι αυτα!!Εκανα μαγνητικες σε κεφαλι αυχενα και θωρακα καθαρες παρακεντιση anti-mog και anti-qp4 αρνητικα περιμενω ακομα και αλλες εξετασεις αιματος και απο την παρακεντιση..υπαρχει περιπτωσει να εχω σκπ η απομυελινωση ?
 #127812  από away
 Τρί Απρ 25, 2017 11:41 am
Καλημερα,

Δεν μπορω να σου απαντησω, ο γιατρος σου θα σου πει με σιγουρια για το τι εχεις. Σου ευχομαι να μην εχεις τιποτα και ολα να ειναι απλα μια παρενθεση στην ζωη σου!
 #127813  από Κλειω
 Τρί Απρ 25, 2017 11:55 am
Ισως δεν το διατυπωσα σωστα δεν ειπα να μου βγαλετε διαγνωση προς Θεου..απλα αν υπαρχει καποιος που εχει περασει το ιδιο γιατι αφου ειναι ολα καθαρα γιατι μπηκα σε διαδικασια κορτιζονης??
 #127814  από away
 Τρί Απρ 25, 2017 12:17 pm
Η πρωτη ερωτηση που επρεπε να κανεις ειναι "τι ειναι η κορτιζονη που πηρα και γιατι?". Σε αυτο παλι δεν μπορω να απαντησω γιατι κορτιζονη δεν εχω παρει απλα μετα το μουδιασμα στα ποδια και την διαμονη μου στο νοσοκομειο για τα σχετικα πηρα το παρασημο ΣΚΠ..... παιζεις το παιχνιδι των 1000 ερωτησεων με τον γιατρο σου και ελπιζω να μην ξαναπερασεις απο εδω :emojis-8:
 #127816  από kath
 Τρί Απρ 25, 2017 1:18 pm
Καλημερα
Η αποψη μου,εισαι απλα περαστικη απο εδω. Απ οσο ξερω η κορτιζονη χρησιμοποιειται σε σχεδον ολες τις περιπτωσεις εξαρσεων,απ'οπου κι αν προερχονται αυτες,προκειμενου να περασει το ταχυτερο δυνατο κατι αιφνιδιο. Απο κει και μετα θα σου γινουν οι απαραιτητες εξετασεις για να αποσαφηνιστει περι τινος προκειται,απο το πιο απλο η το τιποτα μεχρι το σοβαροτερο. Παντως,ακομη και μια κριση απλη αγχους θα μπορουσε να ταραξει τον οργανισμο σου και μεχρι εκει. Μην αγχωνεσαι ωστοσο ,δεν βοηθαει καθολου,ασε που μπορει να δημιουργησει προβλημα εκει που οντως δεν υπαρχει.
Τα καλυτερα ευχομαι :smile-flower: