• ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9867  από christina
 Δευ Οκτ 12, 2009 11:55 am
Τι με έχει πιάσει σήμερα! Όλο απορίες έχω, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου με τίποτις!!
Λοιπόν η δεύτερη απορία μου για σήμερα είναι τι είδους εξετάσεις και πόσο συχνά κάνει κάποιος όταν ξεκινήσει θεραπεία..φαντάζομαι εξαρτάται από την θεραπεία (μέρα παρά μέρα, εβδομαδιαία ή μηνιαία).
Ουσιαστικά ρωτάω για να δω πως μορεί να ανταπεξέλθει κανείς χωρίς να πρέπει να λείπει από τη δουλειά του συνέχεια, ειδικά αν τώρα πρόκειται να ξεκινήσει και δεν είναι μια δουλειά στην οποία έχει δώσει δείγμα γραφής.. ξέρετε πως είναι τα πράγματα στην αγορά εργασίας και τι ανασφάλεια υπάρχει! ψάχνεις με το σταγονόμετρο για δουλειά, άμα είναι να την χάσεις...
 #9870  από elena
 Δευ Οκτ 12, 2009 12:04 pm
christina καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

μην αγχώνεσαι από τώρα...άσε να βγουν τα αποτελέσματα να δείτε τι θεραπεία θα σας δώσει,και τι εξετάσεις θα ζητήσει ο γιατρός να κάνει το αγόρι σου...
πχ.εγώ κάνω avonex 3 χρόνια ,και αιματολογικές εξετάσεις κάνω κάθε 3 μήνες,μαγνητική μία φορά τον χρόνο...
και δεν χρειάζεται να λείπει από την δουλειά,υπάρχουν κέντρα που ανοίγουν πολύ πρωί και συνήθως είναι και Σάββατο ανοικτά και μαγνητική μπορείς να κάνεις και απογευματινή ώρα.
νομίζω ότι αυτές οι εξετάσεις είναι πολύ απλές,και δεν χρειάζεται να σε προβληματίζουν!!!
 #9881  από christina
 Δευ Οκτ 12, 2009 5:11 pm
Ευχαριστώ Έλενα!!

Με καθησύχασες κάπως μπορώ να πω. Θα δούμε!!
Καλή συνέχεια σε όλους