• Συμπτωμα ms?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #126859  από Rg.
 Δευ Φεβ 20, 2017 2:45 am
Πριν απο 5 χρονια ειχα ενα μουδιασμα στο ποδι. Μετα απο αρκετες εξετασεις και γιατρους η διαγνωση ηταν πιθανη πολλαπλη σκληρυνση και ετσι παρεμεινε μιας και δεν εχω καποιο αλλο επισοδειο περα απο ενα παρομοιο συμπτωμα περυσι τετοια εποχη το οποιο ομως υποχωρησε μονο του μετα απο 2 μερες. Γενικα ειμαι πολυ καλα απλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι εδω και καποια χρονια (ισως και 4-5) παρατηρω οτι οταν αθλουμαι, ή σφιγγω τους μυς μου για καποιο λογο, αυτοι τρεμουν. Δεν ειναι το συνηθισμενο τρεμουλο που εχουμε ολοι, ειναι λιγο παραπανω και το καταλαβαινω. Δεν με εμποδιζει να αθληθω, ουτε νιωθω καποια αδυναμια, απλα με ενοχλει οταν το παρατηρω. Με κανει να νιωθω αδυναμος παρολο που μπορω να ανταπεξελθω επιτυχως σε καποια ασκηση ή στο να σηκωσω καποιο βαρος. Οσους γιατρους εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι μαλλον ειναι επειδη ημουν αγυμναστος και οτι δεν ειναι τιποτα και ουτε προκυπτει απο την εστια που ειχα στον αυχενα αλλα ενω αθλουμαι πιο συστηματικα πλεον δεν φαινεται να υποχωρει. Μπορει να οφειλεται σε καποια ελλειψη βιταμινης ή κατι παρομοιο; Γνωριζω οτι δεν ειστε γιατροι και θα μου απαντησετε με καθε επιφυλαξη, αλλα οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη και αναγκαια :D Συγγνωμη για το εκτενες κειμενο.
 #126862  από away
 Δευ Φεβ 20, 2017 10:13 am
Καλημερα,

Αφου δεν εχει γινει διαγνωση για ΣΚΠ....που σου ευχομαι να μην γινει ποτε απλα ξεκινα να κανεις οτι χρειαζεται για να μην σου παρουσιαστει.
 #126914  από litsa
 Τρί Φεβ 21, 2017 9:12 am
Καλημέρα!
Ίσως κάποια συμπλήρωματα, να βοηθήσουν στο να τρέφονται πιο σωστά οι μύες...
 #126947  από Rg.
 Τρί Φεβ 21, 2017 7:29 pm
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!! :)
 #126957  από sofia13
 Τρί Φεβ 21, 2017 11:55 pm
Επίσης Rg , πρόσεχε και αυτά που δίνουν στα γυμναστήρια ( παγιδοκαταστροφές ).
Γρήγορα θα ξαναβρείς τη ''φόρμα'' σου . Αρκεί να μην αγχώνεσαι με περιστασιακά (εύχομαι) μουδιάσματα.
Όπως και νάχει όμως, εμείς εδώ είμαστε και ΜΑΚΑΡΙ να μη μας χρειαστείς .
 #126972  από Rg.
 Πέμ Φεβ 23, 2017 12:38 am
Να σαι καλα σοφια! Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους σας και καλη δυναμη!!!