Πριν απο 5 χρονια ειχα ενα μουδιασμα στο ποδι. Μετα απο αρκετες εξετασεις και γιατρους η διαγνωση ηταν πιθανη πολλαπλη σκληρυνση και ετσι παρεμεινε μιας και δεν εχω καποιο αλλο επισοδειο περα απο ενα παρομοιο συμπτωμα περυσι τετοια εποχη το οποιο ομως υποχωρησε μονο του μετα απο 2 μερες. Γενικα ειμαι πολυ καλα απλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι εδω και καποια χρονια (ισως και 4-5) παρατηρω οτι οταν αθλουμαι, ή σφιγγω τους μυς μου για καποιο λογο, αυτοι τρεμουν. Δεν ειναι το συνηθισμενο τρεμουλο που εχουμε ολοι, ειναι λιγο παραπανω και το καταλαβαινω. Δεν με εμποδιζει να αθληθω, ουτε νιωθω καποια αδυναμια, απλα με ενοχλει οταν το παρατηρω. Με κανει να νιωθω αδυναμος παρολο που μπορω να ανταπεξελθω επιτυχως σε καποια ασκηση ή στο να σηκωσω καποιο βαρος. Οσους γιατρους εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι μαλλον ειναι επειδη ημουν αγυμναστος και οτι δεν ειναι τιποτα και ουτε προκυπτει απο την εστια που ειχα στον αυχενα αλλα ενω αθλουμαι πιο συστηματικα πλεον δεν φαινεται να υποχωρει. Μπορει να οφειλεται σε καποια ελλειψη βιταμινης ή κατι παρομοιο; Γνωριζω οτι δεν ειστε γιατροι και θα μου απαντησετε με καθε επιφυλαξη, αλλα οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη και αναγκαια
Συγγνωμη για το εκτενες κειμενο.