• Αποτελέσματα Μαγνητικής λόγω μουδιάσματος των άκρων

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #126002  από gl_kes
 Σάβ Ιαν 28, 2017 6:56 pm
Καλησπέρα,
Πήρα τα παρακάτω αποτελέσματα μετά από μία μαγνητικη που πραγματοποίησα λόγω παροδικού μουδιάσματος των άκρων (δαχτυλα και πόδια) μετά απο περιόδους έντονου στρες. Θα ήθελα τη βοήθεια σας διότι η γιατρός του ΙΚΑ που μου είπε να κανω τις εξετασεις μου ειπε να βρω αλλον γιατρό ώστε να μου γράψει και άλλες εξετάσεις ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Θα ήθελα μια γνώμη μεχρι να βρώ έναν γιατρό έμπιστο καθώς έχω αγχωθεί όπως είναι φυσικό.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Συνημμένα
IMG_4282.JPG
IMG_4282.JPG (156.85 KiB) Προβλήθηκε 29093 φορές
 #126005  από manolo
 Σάβ Ιαν 28, 2017 7:36 pm
Καλησπερα
καταρχάς ξέχνα το άγχος, κακός σύμμαχος, δεύτερον σωστή διατροφή, μάλλον χρειάζεται να κάνεις και μαγνητική αυχένα και θώρακα για να δουν οι γιατροί αμα έχεις εστίες και εκεί, στο αιγινειτειο μπορείς να πας που είναι ειδικευμένο στην περίπτωση αυτή, η σε όποιο δημόσιο
Εφημερευει να κάνεις εισαγωγή για να κανεις τις
Απαραίτητες εξετασεις
 #126006  από gl_kes
 Σάβ Ιαν 28, 2017 7:59 pm
Σ' ευχαριστώ πολυ για την άμεση απαντηση.
Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι απλά ένα αυχενικό και όχι τιποτα πιο σοβαρο;
 #126010  από manolo
 Κυρ Ιαν 29, 2017 8:20 am
Θα παε σε νευρολογο να σε δει και αυτος θα σου κανει διαγνωση ,τα μουδιασματα ειναι μονιμα; μπορει να ειναι και κατι απλο ,μπορει και αγχος,ο γιατρος του ικα που πηγες ορθοπαιδικος ηταν;
 #126024  από gl_kes
 Κυρ Ιαν 29, 2017 12:33 pm
Σε νευρολογο στο ικα ειχα παει η οποια αρχικα αφου ειδε τη μαγνητικη εφερε την καταστροφη και ειπε να παω σε αλλο γιατρο να κανω τις εξετασεις και να αποκλείσουμε τα χειροτερα και αυτη δε μπορει να μου τα γραψει αυτα κλπ. Οχι δεν ειναι μονιμο ερχεται για λιγες μερες, καποιες φορες, φετος τα χριστουγεννα το επαθα ξανα μετα απο 2-3 χρονια αλλα εχει υποχωρήσε τωρα. Και συνέπεσε τωρα που ειμαι 3 μηνες άνεργος και δε βρισκω δουλεια.