• Καλησπέρα σας

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #125741  από Ιωάνναανδ
 Δευ Ιαν 23, 2017 7:57 pm
Ένα χρόνο πρίν, μετά απο μια αλλεργία ένιωσα κάψιμο και μούδιασμα στα πόδια. Δεν έδωσα σημασία, αυτό επέμεινε έκανα κάποιες εξετάσεις σε ρευματολόγο οι οποίες βγήκαν καλές. Αργότερα όμως μούδιασαν και τα χέρια και η αριστερή πλευρά του προσώπου μου. Πέρασα δυο μήνες που ήμουν καλά και πριν μια βδομάδα μούδιασε το αριστερό χέρι ξανά. Έτσι αποφάσισα να πάω σε ένα νευρολόγο η οποία επειδή τη δεδομένη στιγμή ήμουν καλά δε δέχτηκε να μου γράψει μαγνητική. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Θέλω απλά να μάθω τι έχω..εύχομαι να είστε όλοι καλά.
 #125742  από greekinholland
 Δευ Ιαν 23, 2017 8:09 pm
Καλησπέρα, αρκετοί από εμάς ταλαιπωρηθήκαμε για χρόνια ολόκληρα μέχρι να μάθουμε τι έχουμε. Τώρα από εμάς μια και δεν είμαστε γιατροί αλλά και επειδή το ίντερνετ, δεν είναι χώρος για να γίνονται διαγνώσεις. Θα έλεγα να πας σε άλλο νευρολόγο, πες του τα συμπτώματα σου διαχρονικά, να ζητήσεις μια νευρολογική εξέταση και μια μαγνητική να ξεδιαλύνει το τοπίο. Τώρα βέβαια αλλεργία και ΣΚΠ, δε ξέρω καλή τύχη.