• ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ..Κ ΣΑΣ ΡΩΤΩ..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9782  από nick1981
 Σάβ Οκτ 10, 2009 2:22 pm
Γεια και χαρά σε όλους κ σε όλες.

Εκανά την παρακέντηση κ μετα απο απίστευτους πονοκεφάλους για 3 μέρες τωρα είμαι καλύτερα αν κ μια αδιαθεσία την έχω κ το κεφάλι το νιώθω βαρύ. Αποτελέσματα θα έχω μάλλον αυτή τη βδομάδα.
Με το γιατρό μου που μίλησα κ μετα απο τα προκλητά δυναμικά που έδειξαν μια καθυστέρηση στην απόκριση του δεξιού ματιού μου είπε ότι θα ξεκινήσω θεραπεία ότι κ αν δείξει η παρακέντηση.
Σχετικά με τα μουδιάσματα που έχω στα χέρια εδώ κ 2 μήνες κ στα δάχτυλα του ποδιού απο το φλεβάρη (λίγο, αλλά ενοχλητικό) μου είπε ότι μπορεί να μη φύγουν τελείως, ίσως βελτιωθούν με τον καιρό κ ότι η κορτιζονη δε θα εξαλείψει πλήρως τα συμπτώματα. Κ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΛΕΙ Μ......ΕΣ? εΠΕΙΔΗ τα μουδιασματα δεν μου δημιουργουν κανένα προβλημα λειτουργικό, σημαίνει ότι εγω πρέπει να ζω το υπόλοιπο της ζωής μου έτσι? Κ αν όποτε έχω ώση κατι μου αφήνει τότε........καηκαμε. Ασε που πότε είναι λίγο καλύτερα πότε λίγο χειρότερα. Όταν ξυπνάω για παράδειγμα είναι χειρότερα. μην πω για το ζεστό νερό ή όταν κάνω χειρονακτική εργασία ακόμα κ στο pc.
ΑΠ ότι διαβάζω κ στο forum με την κορτιζόνη φεύγουν κ πιο βαριά συμπτώματα.
Παίζει ρόλο αν ειναι ενεργές οι εστίες για το κατα πόσο αποτελεσματικά θα δράσει η κορτιζόνη? Γιατί κ η εστία που εδειξε η μαγνητικη στη θωρακικη μοιρα κ αυτές στο κεφάλι είναι ανενεργες.

SORRY που δεν συμμετέχω κ πολύ ενεργά στο forum αλλά προσπαθώ με ψυχραιμία κ χωρίς να απομονωθώ να συμβιβαστώ κ να΄κάνω φίλη μου την ms. Θα αρχίσω πάντως. Καλό μεσημέρι σε όλους/ες κ ΠΆΝΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ
 #9788  από LL--MM
 Σάβ Οκτ 10, 2009 7:31 pm
Μην ανησυχείς 8-) , με την κορτιζόνη περιορίζονται αισθητά τα συμπτώματα, μέχρι και τελείως... Καλό κουράγιο και περαστικά ;) , ώση είναι, θα περάσει...
 #9794  από elena
 Σάβ Οκτ 10, 2009 9:58 pm
Νικόλαε ,καλή ανάρρωση από την παρακέντηση!!!σιδερένιος!!!
μην ανησυχείς για τα συμπτώματα ,συνήθως περνάνε...αλλά πολλές φορές σε κάποιες καταστάσεις
μπορεί να επανέρθουν....
πχ. όταν είμαι κουρασμένη,ή νευριασμένη τα συναντάω μπροστά μου...
και η οπισθοβολβική νευρίτιδα μου άφησε αχρωματοψία στο ένα μάτι :D :D :D
με λίγα λόγια (για την αχρωματοψία)προσέχω τα φανάρια στο δρόμο,το πράσινο,και δεν παίρνω όρκο για το τι χρώμα ρούχα ψωνίζω(αυτό είναι βασικό) :D :D :D
στα άλλα δεν δίνω σημασία!!!
 #9839  από ioanna_melina
 Κυρ Οκτ 11, 2009 5:21 pm
Περαστικά Νίκο,οι πονοκέφαλοι περνάνε γρήγορα.Το ίδιο και τα συμπτώματα,ώσεις.Κρατούν 1εβδομάδα(+). :arrow: :!: Όμως το θέμα δεν είναι πότε θα περάσουν και πότε θα έρθει το επόμενο. Αλλά η θεραπεία-συντήρηση για να μην αφήσουν κάτι,να ενισχύεις τις άμυνές σου
 #9842  από chryssa
 Κυρ Οκτ 11, 2009 6:00 pm
συμφωνω με τα κοριτσια και συμπληρωνω ΟΧΙ ζεστα μπανια ΟΧΙ stress OXI κουραση
Αισιοδοξια και ολα θα πανε καλα !!!!