• Μούδιασμα στον κορμό

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #124398  από Αναστάσης
 Πέμ Δεκ 29, 2016 12:11 am
Γεια χαρά σε όλους και χρόνια πολλά,

ένα ερώτημα θέλω να απευθύνω στην παρέα. Είμαι ασθενής από το 2003 με 2 σημαντικές ώσεις, οι οποίες μου άφησαν η καθεμία τα δωράκια της. Μουδιάσματα κατα καιρούς και διάφορα άλλα δευτερεύοντα, έχω πολλά. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ξυπνώντας από τον ύπνο προχθές ένοιωθα ένα έντονο μουδιασμα, μυρμήγκιασμα και δυσαισθησία σε όλο τον κορμό, από τους μηρούς και πάνω, εώς και το διάφραγμα, και περιμετρικά. Χέρια, πόδια εντάξει, το καταλαβαίνω, τα ´χουμε περάσει όλοι και τα περνάμε. Αλλά στον κορμό; Αυτό με έκανε να πάρω το γιατρό μου, και φυσικά πρότεινε να με βάλει μέσα για ανάκριση, γεγονός επίσης ανησυχητικό, γιατί ο γιατρός μου είναι από αυτούς που δύσκολα θα σε βάλουν μέσα, χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος.
Γνωρίζει κανείς, ή έχει βιώσει παρόμοια περιστατικά, όπου τα μουδιάσματα εμφανίζονται σε τέτοια έκταση και ένταση;
 #124427  από chryssa
 Πέμ Δεκ 29, 2016 3:09 pm
:smile-hi:
....μουδιασμα σε ολο τον κορμο
... ναι το εχω αντιμετωπισει πολλες φορες ....
καθε φορα ... με την αναλογη κορτιζονη το ελυσα σε συντομο σχετικα διαστημα ....
ο γιατρος σου θα σε καθοδηγησει ....