• τι θελει να πει ο ποιητης;;;;;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #123538  από Ελιζα
 Παρ Δεκ 16, 2016 10:30 am
Καλημερουδια! Χτες εκανα τις καθιερωμενες εξετασεις μου γενικες αιματος κ παει λεγωντας(απο τα 13 μου το συνηθιζα)....μου λεει η γιατρος ελεγχεις το θυροειδη σου; και λεω ναι! Τυπικως ολα! Δεν εχω, αλλα μου αρεσει να εξεταζομαι συνεχως για το οτι διποτε..τοσο μικρη βρε;;;; τοσο μικρη και με σκληρυνση;;;;;; της απαντω...αφου δεν εχεις μου απανταει...μα αφου,παιρνω θεραπεια.κ εχω μια παρακεντηση θετικη..
Προδιαθεση μου λεει εκδηλωνεις.....(εεεεεε)
Και τι σημαινει δλδ τωρα αυτο;;;;
(Απο την στιγμη λεει που εχουμε λευκα ακρως φυσιολογικα.πως υπαρχει φλεγμονη)
Γιατροι....ακρως κατατοπιστικοι!!!! :) εγω εφυγα καπως ετσι απο εκει :smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking:
 #123552  από ποπη
 Παρ Δεκ 16, 2016 4:20 pm
Εχεις δικιο Ελιζα! Αν εχεις προδιαθεση οπως σου ειπε γιατι σε εβαλε στο τρυπακι της θεραπειας με τοσο επικυνδινα φαρμακα? ( τι αγωγη σου δινει? )
 #123555  από Ελιζα
 Παρ Δεκ 16, 2016 6:03 pm
Ποπη καλησπερα,tecfidera! Ειχα μια εστια στον εγκεφαλο ενεργη και στον αυχενα μη ενεργη νομιζω...για τις δυο αυτες εστιες μαλλον.
 #123557  από litsa
 Παρ Δεκ 16, 2016 6:19 pm
ότι του φανεί του λωλοστεφανή...!!
ο καθείς το κοντό του και το μακρύ του...
τεσπα...

ψαξου με βιταμίνες, να γεμίσει ο οργανισμός σου..
δες την διατροφή και την ψυχολογία, και τσέκαρε και δεύτερη γνωμη...

σκπ έχεις, αν εχεις δύο επεισόδια σε διαφορετική στιγμή, σε δύο διαφορετικά σημεία...

φιλί και καλή συνέχεια...
 #123559  από Ελιζα
 Παρ Δεκ 16, 2016 6:42 pm
Εμενα με το που ειδε την εστια,κατευθειαν εκανε διαγνωση σκπ,και επειτα αφου φανηκε κ επομενη de facto σκπ ειπε. Απο βιταμινες πιστευω ειμαι καλα..filicine παιρνω γτ ειχα μερρικως ελλειψη...τωρα δεν ξερω. Ο Θεος βοηθος και βλεπουμε!
Οσο για την διατροφη...ωμοφαγια! :)
 #123620  από litsa
 Παρ Δεκ 16, 2016 10:35 pm
Ελίζα μου, καταννοώ τα 20 σου χρόνια, και την ορμή της νιότης....αχ πάει μεγάλωσα!! χαχαχα :emojis-2: :emojis-2: :emojis-32: (εχω δύο άντρες πλέον που μου λένε τα ίδια...)

χαλάρωσε και ψάξε το, και όταν λέω βιταμινες, εννοώ αυτές που δεν φαίνονται... το φιλισιν , ειναι το εύκολο να διορθώσεις, το θέμα είναι να πάρεις τα αντιοξειδωτικά σου και ότι άλλο χρειαζεται ο οργανισμός σου απο πίσω...
ubiquinol, turmeric, multivitamin, mg, και ένα σωρό άλλες ανά περίπτωση βέβαια, και ρώτα τα παιδια που παιρνουν , διάβασε τα θεματα που ανοιχτηκαν...

φιλιάαααααα νιάτο μου!!! είσαι σε καλο΄δρομο ....

καλή δύναμη ! και καλή συνέχεια!!
 #123623  από Ελιζα
 Παρ Δεκ 16, 2016 11:43 pm
Δεν μεγαλωσες :) καμια γυναικα δεν μεγαλωνει :) εισαι οσο λεει η ψυχη σου ;)

Θα την βρω την ακρη εγω !!!!! :emojis-1: :emojis-1: τωρα παω να βρω τον δημακηηη!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα
 #123625  από litsa
 Παρ Δεκ 16, 2016 11:52 pm
:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:

καλά να περάσεις στον Δημάκη!!!
 #123626  από Ελιζα
 Παρ Δεκ 16, 2016 11:55 pm
Ευχαριστουμεεεε Λιτσακηηη!!! :emojis-4: