εχω Σ.Κ.Π. 12 χρονια τωρα και λαμβανα το εξωιδρυματικο επιδομα εδω και 6 χρονια! φετος ξαφνικα περασα επιτροπη ομως μου κατεβασαν το ποσοστο απο 67% σε 55%... η "εξεταση" κρατησε 2-3 λεπτα και εγινε σε 3μελη επιτροπη οπου οι 2/3 καθοντουσαν απλα και επιναν καφε.Περπαταω μεν, με δυσκολια ωστοσο και η ισσοροπια μου ειναι χαλια.επισης τα χερια μου και τα 2 ειναι μουδιασμενα εδω και 2 χρονια που εχει ως αποτελεσμα να μη μπορω να γραψω και γενικα να μην εχω απολυτο ελεγχο των χεριων μου, εχω επισης τη λεγομενη ms hug που ειναι αυτο το βασανιστηκο μουδιασμα κατω απο το στηθος... Και δεν αναφερω καν τα παμπολα ψυχολογικα προβληματα και το ποσα φαρμακα παιρνω και για αυτο μου το θεμα.Εκανα ενσταση την επομενη απο τη μερα που πηρα την αποφαση στα χερια μου. Θα ηταν θεωρητε καλο να βαλω δικηγορο να επιλυφθει της περιπτωσης μου?Το θεωρο ξαιρετικα αδικο ολο αυτο ειδικα εφοσον ειμαστε 3 ατομα ουσιαστικα που βασιζομαστε σε αυτο το επιδομα μιας και η μητερα μου λαμβανει μια προσωρινη συνταξη υψους 350 ευρο και ο πατερας μου εινα 68 και δεν του εχουν βγαλει ακομα συνταξη. οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν πολυ χρησιμη!!
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.