• Παρακρατησαν οι επιπλοκες της παρακεντησης...

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #123392  από Temaki
 Τρί Δεκ 13, 2016 12:07 am
...εχουν περασει δυο βδομαδες εκτοτε...γιατι δε λεω να συνελθω κι ολο ζαλιζομαι κ νιωθω δυσφορια κ ιλιγγο μολις σηκωθω απο το κρεβατι...ειναι φυσιολογικο να μου εχει κρατησει τοσο;;
Αν ειναι δυνατον δηλαδη τετοια ταλαιπωρια...15 μερες ειμαι σε 1 κρεβατι ανημπορη να κανω το ο τιδηποτε....τι συμβαινει...;;;Εχω φρικαρει...το κεφαλι μου ολο το νιωθω συνεχεια βαρυ...ουτε ντεπον πιανει ουτε τπτ...
 #123411  από MARINA21
 Τρί Δεκ 13, 2016 5:17 pm
Κι εγώ 15 μέρες χάλια ήμουν.Την πρώτη εβδομάδα πιο έντονα.Δεν μπορούσα να σηκώνομαι για λίγο από κρεβάτι και το κεφάλι μου με πεθαινε, σαν να μου το σφιγγαν ξαφνικά με μέγγενη.Ενας αλλόκοτος πονοκέφαλος!μόλις ξάπλωνα ηρεμουσα!τη δεύτερη εβδομάδα, άρχισα να αντεχω λίγες παραπάνω ώρες όρθια.Αλλα πάλι έπρεπε να ξαπλωνω γιατί μόνο σε οριζόντια θέση περνούσε ο πονοκέφαλος!είχα κι εγώ αγανακτησει, απογοητευθει και θορυβηθει γιατί διαβαζα ότι το πολύ μία βδομάδα οι παρενεργειες να κρατήσουν!τελικά στο 15ημερο πέρασε αυτό το πράγμα και ηρέμησα...πινε πολλά πολλά νερά!!!πολύ νερό θέλει...επινα τουλάχιστον 3 μπουκάλια του 1 1/2 λίτρου τη μέρα!και . .. ξάπλωνα...από τη δουλειά άδεια εννοείται, που να δούλευα έτσι.... ψυχραιμία, γέμισε το μυαλό σου με θετικές σκέψεις,αισιοδοξες και θα έρθει ή στιγμή και για σένα να το θυμάσαι και όλο αυτό σαν ένα κακό όνειρο... :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #123415  από Nikoskk
 Τρί Δεκ 13, 2016 5:46 pm
θυμαμαι μου ειχαν πει μετα την παρακεντηση να μην σκυψω το κεφαλι και να κατσω ξαπλα γιατι αν ξεκινουσε πονοκεφαλος δυσκολα περναει και δεν κανουν τιποτα τα παυσιπονα.
Εκατσα ξαπλα με πολλα υγρα,γενικα πινω πολυ νερο και δεν ειχα προβλημα ,την επομενη μερα ημουν οκ
 #123419  από Στάθης
 Τρί Δεκ 13, 2016 6:03 pm
Γεια σου Tenaki, και εμένα κράτησαν αρκετά οι παρενέργειες της παρακέντησης.
Μην ανησυχείς, θα αρχίζεις να συνέρχεσαι τώρα. Άσε τον χρόνο να δουλέψει με το μέρος σου, όπως λέει και η Μαρίνα, ενίσχυσε λίγο την ψυχολογία σου, διότι από εκεί αντλούμε σημαντική δύναμη για το έναυσμα της ανάρρωσης μας.

Γρήγορα περαστικά Tenaki, και Καλή Δύναμη.
 #123486  από ana
 Τετ Δεκ 14, 2016 11:37 pm
Θελει παρα πολυ νερο...ξαπλωμα για τον πονοκεφαλο και δεν θα αργησει να περασει , δεν ειναι κατι μην αγχωνεσαι μαλιστα το αποκαλουν πονοκεφαλο χαμηλης πιεσης θα σου περασει αυτες τις μερες μεχρι να αναπαραγει ο οργανισμος σου το απαραιτητο υγρο