• Devic αλλά αρνητικα αποτελεσματα σε ΑQP4 &MOG

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #123337  από βικακι
 Δευ Δεκ 12, 2016 11:49 am
Καλημέρα παιδιά,οι γιατροί μετά απο πολύ πολυ ψαξιμο μου είπαν οτι εχω νευρομυελιτιδα.Οι εξετασεις αίματος σε AQP4 & MOG είναι αρνητικές!Εχει γίνει σε κάποιον άλλον κάτι τέτοιο;Μου λένε οτι πρέπει να ξεκινησω mapthera και δεν ξέρω τι να κάνω. :emojis-18:
 #129373  από stav
 Τρί Δεκ 19, 2017 9:26 pm
βικακι έγραψε:Καλημέρα παιδιά,οι γιατροί μετά απο πολύ πολυ ψαξιμο μου είπαν οτι εχω νευρομυελιτιδα.Οι εξετασεις αίματος σε AQP4 & MOG είναι αρνητικές!Εχει γίνει σε κάποιον άλλον κάτι τέτοιο;Μου λένε οτι πρέπει να ξεκινησω mapthera και δεν ξέρω τι να κάνω. :emojis-18:

enimerose mas ti ekseliksi ixes, pragmatika me endiaferi na matho perno kati paromio
 #129375  από soag
 Τετ Δεκ 20, 2017 6:44 pm
Και μένα μάλλον για devic με πάνε λόγω της εικόνας της μαγνητικής στον νωτιαίο μυελό όμως με ερνητικά αντισώματα ακουοπορίνης4.Επαιρμα 4 χρονια αζαθειοπρίνη και τώρα παίρνω cellcept.Κλινικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση.
 #129376  από Κάτια
 Τετ Δεκ 20, 2017 8:26 pm
Καλησπέρα σε όλους, εδώ και πολύ καιρό ήθελα να γράψω. Ενημερώνομαι συχνά από το συγκεκριμένο φόρουμ θα ήθελα τις συμβουλές σας. Έχω σκπ από το 2016. Όλα έγιναν γρήγορα μέσα σε ένα μισό μήνα :εισαγωγή στο νοσοκομείο κορτιζονη 5νθημερη. παρακεντηση μαγνητική όλα θετικά και ξεκίνησα θεραπεία με Rebif 22 για 6 μήνες μετά 44 μέχρι και σήμερα. Συμπτώματα δεν έγραψα: αστάθεια έστριβα αριστερά. Εμετους καθημερινά και αριστερά μάτι έβλεπα με είδωλο. Σήμερα τώρα είμαι καλά εστίες ανενεργες μια καινούργια δισκοκηλη στον αυχένα. Το θέμα μου είναι το εξής: θέλω να σταματήσω το ρεμπιφ. Δεν αντέχω άλλο..Να σταματήσω γενικώς τα φάρμακα τι πιστεύετε εσείς ?
 #129414  από stav
 Τετ Ιαν 03, 2018 9:51 pm
soag έγραψε: Τετ Δεκ 20, 2017 6:44 pm Και μένα μάλλον για devic με πάνε λόγω της εικόνας της μαγνητικής στον νωτιαίο μυελό όμως με ερνητικά αντισώματα ακουοπορίνης4.Επαιρμα 4 χρονια αζαθειοπρίνη και τώρα παίρνω cellcept.Κλινικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση.
endomielikes esties?
 #129428  από stav
 Σάβ Ιαν 06, 2018 8:23 pm
soag έγραψε: Παρ Ιαν 05, 2018 4:16 pmΝαι.
an exis ti kalosini dose mou liges plirofories pos ksekinise k pos katelikses . ego vriskome se keno auti ti stigmi ousiastika xoris diagnosi k akoma to psaxno, episis osous giatrous episkeutika mou ipan oti i endomielikes esties theorounte poli spanies k den exo ousiastika vri poria gia ekseliksi, tha extimousa idietera na lavo apantisi sas