• Καλησπερα!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #122691  από Πανοςςς
 Δευ Νοέμ 28, 2016 8:27 pm
Πασχω 9 χρονια απο σκπ.τον τελευταιο καιρο εχω μουδιασματα στα γενιτικα οργανα.εχει τιχι σε κανεναν βρε παιδια?
 #122693  από petroula
 Δευ Νοέμ 28, 2016 9:27 pm
Kαλησπέρα Πάνο, είχα κι εγώ τετοιο μουδιασμα και τελικά είχα μια ενεργή εστία στη θωρακική μοιρα. Μετά από πενθημερη κορτιζόνη, πολύ σύντομα υποχώρησε.
 #122899  από Πανοςςς
 Πέμ Δεκ 01, 2016 11:26 pm
Κανενας αλλος?μονο 2 ατομα το εχουμε παθη μονο?
 #122908  από litsa
 Παρ Δεκ 02, 2016 12:38 am
και εγώ το επαθα .... στον Θ11 είχα το θέμα τότε...

και άλλοι πολλοί που δεν ειδαν το ποστ σου ...
 #122933  από MARINA21
 Παρ Δεκ 02, 2016 4:19 pm
Πανοςςς έγραψε:Κανενας αλλος?μονο 2 ατομα το εχουμε παθη μονο?
Από άποψη στατιστικής ενδιαφερεσαι και ρωτάς αν το επαθαν μόνο δυο άτομα?εμένα ας πούμε, όταν μουδιασε το δεξί μέρος του προσώπου μου ή όταν εγκαταστάθηκαν εμβοες δεν βρήκα να ρωτησω πόσοι ακομα το έχουν παθει!το λογικό είναι να ενδιαφέρεται κανείς, "αν" το έχουν κι άλλοι και αν σχετίζεται με τη σκλήρυνση. Όχι το ποσοι, εκτός κι αν συλλέγει υλικό για εργασία στατιστικης...Τουλαχιστον μέχρι τώρα δεν είδα κανέναν να ρωτά αν το επαθαν πάνω από δύο άτομα...μην σε απασχολεί πόσοι έχουν αυτό ή εκείνο!ο καθένας έχει υποστεί τα δικά του σε αυτή τη νόσο που είναι σαν το δακτυλικό αποτυπωμα και δεν έχουν παθει όλοι τα ίδια...δεν θα σου προσφέρει τίποτα, πίστεψε με, το να μάθεις πόσοι έχουν τούτο και εκείνο, εκτός κι αν... :emojis-9:
 #122991  από Πανοςςς
 Σάβ Δεκ 03, 2016 3:06 pm
Ρωτησα για να δω αν ειναι απο τιν σκπ...πηγα εχτες στον γιατρο και μου γραψε μαγνιτικι για το ιερο οστο.ιποχψιαζεται αν δν ειναι απο αφτο παιζει να ναι πουροασι καπως ετσι λεγεται.του λεω μηπως ειναι ψυχοσοματικο και μου το απεκλεισε τελειως.γιαφτο ρωταω για να δω τι πεζρται δν το χω δει γραμενο καπου αν και σε αθρα πολοι το αναφερουν αφτο για τιμ χαμιλι περοοχι..τωρα σε μας τους ανδρες παιζει να ναι ειναι πιο ασσχημο ψυχολογικα.ριμαδα σκλιρινση τα καλητερα χρονια μου εφαγε :emojis-18:
 #122992  από MARINA21
 Σάβ Δεκ 03, 2016 4:50 pm
Έκανες κορτιζόνη?πόσο καιρό το άφησες?υποτροπιαζουσα δεν έχεις?για τέτοια πράγματα πρώτα το γιατρό μας ρωτάμε και ενεργουμε αμεσα!μην αφηνεσαι στη θλίψη... τότε είναι που το χάνουμε το παιχνίδι! :emojis-14: είπαμε, επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται όμως να σηκωθείς!!! :emojis-8: :emojis-9: don't give up!