• Γεια σε όλους και σε όλες!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #122500  από Criss
 Τετ Νοέμ 23, 2016 1:06 am
Είμαι νέο μέλος, αλλά καινούριος στο site (δεν τα πάω καλά με τους υπολογιστές). Τέλος πάντων, ασ παρουσιαστώ: είμαι 45 ετών και πάσχω από σκλήρυνση 15 χρόνια. Τα συμπτώματά μου είναι σχεδόν παντελής έλλειψη αφής στο δέξι μου χέρι και δυσκολία στη βάδιση, η οποία έχει επιδινωθεί λόγω κατάγματος στο ισχίο του δεξιού ποδιού. Πάντως γενικά βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία. Οπότε είναι ώρα να απευθήνω ένα χαιρετισμό σε όλους και σε όλες. Χαίρομαι που βρίσκομαι αναμεσά σας!!!!!!
 #122501  από manolo
 Τετ Νοέμ 23, 2016 6:57 am
Καλως ηρθες στην παρεα μας,αν και εσυ εισαι ποιο παλιος απο απο εμας,15 χρονια σκληρυνση δεν ειναι και λιγα με την σκληρυνση,θελω να σε ρωτησω τι φαρμακα επαιρνες τοσα χρονια και αν τα κινητικα σου εμφανιστηκαν εξσρχης;
 #122507  από Στάθης
 Τετ Νοέμ 23, 2016 11:22 am
Γεια σου Criss, καλοδεχούμενος ο χαιρετισμός σου και στον επιστρέφουμε με ευχή για καλή δύναμη στο αγώνα που μας διέπει, στο οποίο και πιστεύω ακράδαντα και αισιόδοξα ότι θα υπερβούμε !

15 χρόνια διάγνωση, λογικά έχεις περάσει από πολλά "ιατρικά πρωτόκολλα".
Πάντως η αισιοδοξία μας βοηθάει πολύ, τουλάχιστον στο να μην γινόμαστε γκρινιάριδες και να ταλαιπωρούμε ελαφρά το περιβάλλον μας με τις περιπέτειές μας.

Ας μας φωτίσει ο Θεός την ψυχή να βρούμε τρόπο και τόπο Ανάτασης και Ανάστασης και ο γολγοθάς μας να απαλυνθεί σε σημείο όχι απλά διαχειρίσιμο αλλά υπερβάσιμο.
 #122508  από kath
 Τετ Νοέμ 23, 2016 12:13 pm
Criss καλως ηρθες κι απο μενα! :greetings-wavegreen:
 #122521  από Criss
 Τετ Νοέμ 23, 2016 5:15 pm
Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή! Ας απαντήσω σε αυτά που με ρωτάτε: manolo, τα χρόνια φαίνονται σίγουρα πολλά, αν και δεν νιώθω μεγαλύτερος από 30 ετών (είπαμε αισιοδοξία, έτσι;). Έχω ακολουθήσει πολλές αγωγές, αναμεσά τους ιντερφερόνη, copaxone (δύο φορές), κορντιζόνη, και διάφορα χάπια. Τώρα κάνω τρεις φορές τη βδομάδα Rebbif,παίρνω τα χάπια symetrel και neurontine, και δύο φορές τη βδομάδα φυσικοθεραπεία. Στάθη, σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που λες, και συμφωνώ για την γκρίνια. Δεν φταίνε οι άλλοι να ακουνε τα δικά μου προβλήματα, οπότε φροντίζω να μην γκρινιάζω, γενικά προσπαθώ να μην ενοχλώ κανένα (ελπίζω να τα καταφέρνω).Kath,καλώς σας βρήκα! Ελπίζω να μας δόθει η ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά!
 #122524  από billios
 Τετ Νοέμ 23, 2016 6:12 pm
Καλως ηρθες,σου ευχομαι καλη συνεχεια και δυναμη
 #122528  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τετ Νοέμ 23, 2016 7:21 pm
Καλως ηρθες στην παρεα, ευχομαι ευχαριστη διαμονη και να συνεχισεις ετσι αισιοδοξα και δυνατα! :smile-flower:
 #122532  από Criss
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 1:40 am
Billio, ΝΤΙΑΝΑ και MARINA21 σας ευχαριστώ πολύ και εσάς για τη θερμή υποδοχή! Μου δίνετε δύναμη για ότι μπορεί να με περιμένει στη συνέχεια. Οπότε καλη δύναμη και σε εσάς! Και κυρίως, να θυμάστε πάντα να χαμογελάτε. Ότι και να μας συμβαίνει, η ζωή είναι ωραία!
 #122534  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 5:09 am
καλος τον Criss και θα τα λέμε μιας και βρεθήκαμε,,,