Καλησπέρα σε ολους τους συναγωνιστές
Θα ήθελα σας παρακαλω τη βοήθειά σας αν εχετε αντίστοιχη εμπειρία.Εχω σκπ εδω και τέσσερα χρονια .Εχω εστιες σε εγκεφαλο αυχενα και θωρακα και μετα το πρωτο σχημα κορτιζόνης πριν τεσσερα χρόνια εμεινε καποιο υπόλειμμα : σπαστικότητα στους τετρακέφαλους οποτε δεν μπορουσα να κανω κινησεις που απαιτούσαν ταχυτητα ,τρεξιμο χορο κτλ. Κατα τα αλλα ζουσα τη ζωη μου χωρις προβλήματα : εκανα ολες τις δουλειές , γυμναστική,περπατημα και δεν υπηρχε εξέλιξη στις μαγνητικες. Ξαφνικα απο το Γεναρη αρχισα να χειροτερευω μερα με την μερα ενω οι μαγνητικες δεν έδειξαν νεες εστιες.Τρια flash το Μαρτιο ,τον Ιουνιο και τον Ιουλιο δεν με βελτιωσαν .Απο τον Ιουλιο χρησιμοποιω μπαστουνι για πιο σιγουρια στα βηματα μου μιας και ειχα πεσει 4 φορες ηδη . Δεν εχω νεα κλινικα συμπτώματα απλα εχουν χειροτερευσει αυτα που ειχα δηλαδη η σπαστικότητα στα κατω ακρα .Στο Αιγινητειο μιλουν για ανοσοκαταστολή μιτοξανδρονη ,endoxan .Προς το παρον συνεχιζω το copaxone. Εχει καποιος απο εσας αντίστοιχη εμπειρία και αν ναι βοηθηκε με καποιο τροπο; Το endoxan για παράδειγμα φερνει κλινικη βελτιωση ;Μηπως να δοκιμαζα το πρωτόκολλο coimbra παιρνοντας μεγαλες ποσοτητες βιταμινης d μιας και τωρα γίνεται και στην Ελλαδα? Η να πηγαινα Θεσσαλονικη για εγχυση κρυσταλλικής κορτιζόνης για να βελτιωθω κινητικα ?