• Καλώς σας βρήκα!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #121450  από omg
 Κυρ Οκτ 16, 2016 8:48 pm
Καλησπέρα σας παιδιά κι απο μένα ειμαι 32 ετών. Αυτος ο Ιούλιος φέτος μου είχε ετοιμάσει μια έκπληξη μεγάλη..βέβαια είδα οτι αυτόν τον Ιούλιο υπήρχαν πολλά άτομα που έτυχε να γνωρίσω που διαγνώστηκαν με σκπ...μετά κατάλαβα οτι δεν έφταιγε ο μήνας ή το έτος αλλά κάθε χρόνος και μήνας πριν την διάγνωση μου κάποια αλλά άτομα βρέθηκαν στην θέση μου!!Λοιπον 25 Ιουλίου κι ενώ έπρεπε να σηκωθώ να παω για απογευματινή βάρδια απο το κρεβάτι μου ενώ κοιμόμουν ,,όπου δεν τα κατάφερα γιατί είχα κάτι σαν ίλιγγο και μονίμως μια τάση για εμετό οπυ κατάφερνα να κάνω μόνο γαστρικά υγρά μιας και ήταν άδειο το στομάχι μου.καλεσα φίλο να έρθει να με πάει στο νοσοκομειο όπου με πήγε τελικά στο 401γσνα..εκεί στα επείγοντα με τα χίλια ζόρια αφού παθολόγοι νευρολόγοι δεν μου έβρισκαν κάτι και ήθελαν να με διώξουν βρέθηκε ένας ωρλ ο οποίος να ναι καλά ο άνθρωπος βρήκε νυσταγμο!εισαγωγη και ξεκινάει σιγά σιγά να ξετυλίξουμε το κουβάρι..εγω το μόνο που ένιωθα εκείνη την στιγμή ειναι μόλις ήμουν όρθιος τάση για εμετό και ας πουμε περπάτημα όχι στην ευθεία...ιλλιγγο κάτι το οποίο δεν το είχα πάθει ποτε!αφου μου έκαναν ακουογραμμα τύμπανο γράμμα και διάφορες εξετάσεις οι ωρλ μου ειπαν οτι το πιο πιθανό ειναι να ειναι λαβυρινθιτιδα ή αιθουσαιο νευρωνιτιδα..αλλά σιγουρα δεν φεύγεις αν δεν κανεις μια μαγνητική εγκεφάλου όπως κι εγινε..όσο περίμενα κάποιες μέρες να με βάλουν για μαγνητική εγω το μόνο που με ενοχλούσε ειναι οτι μάλλον έβλεπα λίγο θαμπά και λέω μάλλον γιατί είχε πολυ αντηλια στο δωμάτιο γιατί αυτο δεν συνεβΑινε στο σκοτάδι..ο ίλιγγος και στο περπάτημα μου που μάλλον δεν πήγαινα όπως πριν..εγινε η μαγνητική και βρέθηκαν πολλαπλές εστίες στον εγκέφαλο..οι ωρλ μου ειπαν οτι θα πας στην νευρολογική κλινική διότι υπάρχει βαθύτερη αιτία στο πρόβλημα σου!πηγα στην νευρολογική δυο παρακέντησεις αρνητικές ,μαγνητική αυχένα τρεις εστίες κι αυτές χωρίς πρόσληψη σκιά γραφικού.μετα απο 20 μέρες βγήκα παρά πολυ ταλαιπωρημένος και απογοητευμένος..πήρα γνώμες απο 4 γιατρούς..τελικά αρχές Σεπτέμβρη έκανα τριήμερο σχήμα κορτιζόνης μιας και στο 401 δεν μου έκαναν και δεν ξέρω τον λόγο..και ακολουθώ έναν γιατρό που συμφωνούσαν οι απόψεις με άλλους δυο...για ρεμπιφ Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή..ο ένας που δεν ξέρω αν τον απέκλεισα δικαίως πρότεινε τρεις θεραπείες ίδιες μου ειπε επιλέγεις εσυ σύμφωνα με τις παρενέργειες tecfidera aubagio plegridy...δεν ξέρω αν έκανα σωστά,,δεν εχω καταλάβει καν ακόμα τι εχω και ποια θα ειναι η εξέλιξη του και γενικα ανησυχώ για το μέλλον μου μιας και μόλις έγινα πατέρας προ τριημέρου!!
 #121483  από Στάθης
 Δευ Οκτ 17, 2016 3:45 pm
omg, να σου ζήσει το παιδάκι !

Οι δοκιμασίες μας είναι τέλεια ζυγισμένες ώστε να καταφέρουμε να τις ξεπεράσουμε, αν και εφόσον μπορέσουμε να κρατηθούμε όρθιοι ψυχολογικά που είναι το σημαντικότερο. Αργά η γρήγορα μπορούμε να δώσουμε και στο σώμα μεγάλη βοήθεια υπό μιας θετικής ψυχολογικής εγρήγορσης.

Το χειρότερο σενάριο να βάλεις στο μυαλό σου, δεν έχει καμία σημασία, και σίγουρα δεν πλησιάζει την πραγματικότητα ούτε λίγο. Εάν βάλεις τα πράγματα κάτω μέσα σε όλη σου την ταλαιπωρία, το αποτέλεσμα είναι κάποιες εστίες στον εγκέφαλο, που δείχνουν ταλαιπωρία νευρολογική με βάση κατάλοιπα ψυχολογικής πίεσης άγχους ή κακής ζωής.

Οι εστίες στον εγκέφαλο δεν δημιουργούνται σε έναν υγιή εγκέφαλο. Δημιουργούνται εκεί όπου καλλιεργείται μια χρόνια οξειδωτική φλεγμοπροβληματική συμπεριφορά ή συνήθεια πολλές φορές υποσυνείδητα, άλλες φορές συνειδητά όπως π.χ. στους καπνίζοντες.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να αντιστρέψεις τον οξειδωτικό ξεπεσμό του οργανισμού σου, εννοείται όσο το γρηγορότερο, τόσο το καλύτερο.

Το πως;; Δυστυχώς τα φάρμακα συνήθως δεν συμβάλλουν σε αυτή την αντιστροφή, αλλά τουλάχιστον για αρχή δημιουργούν μια ψυχολογική ισορροπία, μέχρι βέβαια να κλωτσήσουν οι παρενέργειες, οπότε εκεί καλό είναι να κατευθυνθούμε σε πιο φυσικούς τρόπους με εξαίρετες διατροφικές συνήθειες, βιταμίνες, κουρκουμά πολλά φρούτα και λαχανικά, καθημερινή ελαφριά άσκηση και πνευματική ανάταση.

Αφού έγινες και πατέρας προ τριημέρου έχεις πολύ δυνατό κίνητρο ψυχολογικής-πνευματικής ανάτασης ώστε να βιώσεις αυτό το καταπληκτικό γεγονός στην ζωή σου όπως του αξίζει.

Βρες την δύναμη, γνώρισε καλύτερα τον εαυτό σου, γιατί έχασε ο οργανισμός σου την ισορροπία του, βοήθησέ τον να αντιοξειδωθεί γιατί τα συμπτώματα που περιγράφεις δείχνουν ότι είσαι πολύ οξειδωμένος, πιθανά και το κυκλοφορικό σου θέλει τόνωση (με ελαφριά καθημερινή άσκηση) γι' αυτό και οι ζαλάδες.

Σημειώνω ότι τα συμπτώματα που περιγράφεις τα είχα και εγώ, και η σκοπιά που σου περιγράφω (αντιοξείδωσης και κυκλοφορικού) με βοήθησε στα μέγιστα.

Καλή δύναμη.
 #121485  από Gianna
 Δευ Οκτ 17, 2016 5:07 pm
να ζήσει το μωρό! :smile-flower:
και άκου αυτά που σου λέει ο Στάθης!
καλή δύναμη!
 #121500  από omg
 Δευ Οκτ 17, 2016 9:00 pm
Ευχαριστω παρά πολυ Στάθη και Γιαννα...επειδή ειναι πολυ αρχή ψάχνω τον τροπο για όλα αυτα που μου πρότεινες Στάθη....Με λενε Γιαννη και δεν φαντάζεσαι ποσο δίκιο εχεις για όσα λες όσον αφορά την οξείδωση του μυαλού μου..μεγάλη πίεση και άγχος πριν την διάγνωση μου...τώρα να το αντιστρέψω θέλει ψάξιμο διαβάζω οτι μπορω εδω μέσα..εχω ξεκινήσει τουλάχιστον με διατροφή πολυ καλύτερη απο όσο έκανα πριν..ευχαριστω και εντυπωσιάστηκα που ήξερες πως νιώθω!!
 #121516  από litsa
 Τρί Οκτ 18, 2016 12:50 pm
λίγο πολύ έτσι νιώθουμε... όλοι..
αισιοδοξία, κοίτα να απολαύσεις το μωράκι σου!!
και ο Στάθης πολύ σωστά τα λεει..
ψαξε και θα βρεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν... :emojis-1: :emojis-1:
 #121548  από omg
 Τετ Οκτ 19, 2016 10:46 am
Ευχαριστω πολυ λιτσα....ψάχνω εδω το φορουμ αν και έχει πολλές θεματικές έχει πολλές πληροφορίες διάσπαρτες!!
 #121561  από litsa
 Τετ Οκτ 19, 2016 9:37 pm
εγώ προτείνω εκτός τα φάρμακα, να θωρακίσεις τον ευατό σου με βιταμίνες, καλή ψυχολογία, διατροφή.. της τέρυ γουολς... όσο μπορείς αρχικά...

οι τοξίνες δεν μας βοηθούν..... κρέατα, γαλακοκομικά κτλ.

οτι θες, ρώτα μας...
 #121562  από omg
 Τετ Οκτ 19, 2016 10:51 pm
Αν μπορείς βάλε τα λινκ που χρειάζομαι για αρχή όσον αφορά την θωράκιση που λες!!