• Πονος στα κοκκαλα...σκληρηνση;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #121434  από Gianna
 Κυρ Οκτ 16, 2016 1:14 pm
M@r@ki έγραψε:Hellooo!!! Υπαρχει περιπτωση ο πονος στα κοκκαλα να συνδεεται με την σκληρηνση? Σημερα ενιωσα πρωτη φορα μπορω να πω στην ζωη μου πονο το αισθημα γενικα του πονου(ουτε στην καισαρικη δεν εχω νιωσει) ... Δεν θελω να συμβουλευτω γιατρο γτ θα μου πει να σταματησω απο αυτα που εμενα με κανουν και ζω..(γυμναστικη,καρατε,φλαμεγκο και ολα αυτα που κανω) πφφ!!! Δεν θεωρω οτι υπερ κουραζω τον οργανισμο μου ισα ισα τον τονωνω..και περα απο αυτο ανθρωπος που εχει μεγαλωσει μεσα στο μπαλετο και σε αυτα δεν μπορει να τα αφησει.... Τι μου λετε λοιπον εσεις; το εχει περασει κανενας? Συνδεεται η οχι; οχι οτι ανησυχω αλλα δεν εχω ιδεα για το νοσημα αυτο και τι κουβαλαει :/ και ουτε και φυσικα εχω σκοπο ποτε να το συζητησω εν το βαθει με τον γιατρο μου γτ το αντιμετωπιζω σαν ιωση που απλα θα φυγει.πειτε με τρελη μα δεν το φοβαμαι καθολου!!! Ισα ισα το κοροιδευω οπως κοροιδευω και εμενα που αν παθω κατι λεω αχχχ η σκληρηνση ξυπνησε και ειπε να κανει την εμφανιση της! :/ τα φιλια μου :* και περιμενω απαντησεις :*
καλημέρα Μαράκι,
εγώ ειχα πονους στα κοκκαλα όταν επεσα κάτω από τα κιλά μου σε βάρος.
μόλις πήρα λίγα κιλα επανήλθα χωρίς πονους.
Μήπως εχασας πολλά κιλά λογω καποιας διατροφής?
 #121487  από Gianna
 Δευ Οκτ 17, 2016 5:13 pm
τελεια τότε!
πρόσεχε τη σωματική κόπωση!! :emojis-1: :smile-flower:
 #121597  από aeras21
 Παρ Οκτ 21, 2016 11:07 am
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΣΩ ΝΑΤ ΣΗΚΩΣΩ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΖΕΑΤΙ ΕΥΚΟΛΑ..ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΤΑΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ..Α ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ..ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ;;;