• Μούδιασμα στον υπνο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #121221  από Αρτεμις
 Κυρ Οκτ 09, 2016 5:03 am
Να ρωτήσω κάτι. Ξυπνάω πολλές νύχτες τωρα, και ειναι μουδιασμένα τα δυο δάχτυλα του αριστερού χεριού. Κουνάω λίγο το χέρι περνάει και μετα το ίδιο. Την ημέρα όμως τίποτα! Με αυτά που εχω διαβάσει εδώ μέσα λογικά δεν ειναι υποτροπή. Και τι κάνω; Το αφήνω έτσι;;
 #121231  από kath
 Κυρ Οκτ 09, 2016 11:34 am
Το παθαινω κι εγω,οχι καθε μερα,αλλα πολυ συχνα κ μαλιστα στα 2 τελευταια δαχτυλα κ των 2 χεριων πολλες φορες. Μαλιστα πιο σπανια, ξυπναω με μουδιασμενο κεφαλι. Ολα ομως σε λιγοτερο απο λεπτο οταν αλλαξω θεση περνανε. Δν εχω ρωτησει το γιατρο ομως πιστευω οτι οφειλεται σε λαθος σταση σωματος στον υπνο κ συγκεκριμενα οταν το μαξιλαρι ειναι καπως ψηλα κ χωρις να το καταλαβω δεν στηριζεται καλα ο αυχενας (στον οποιο εχω εστια απο χρονια). Πιστευω οτι κατι τετοιο θα ειναι κ σε σενα αφου περναει οποτε μην αγχωνεσαι.Δοκιμασε να στηριζεις σωστα τον αυχενα. Καλημερα :smile-flower:
 #121239  από Αρτεμις
 Κυρ Οκτ 09, 2016 3:03 pm
Καλημέρα kath. Ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Εχω σταματήσει να αγχώνομαι απλά μου φάνηκε παράξενο. Ευχαριστώ.
 #121244  από MARINA21
 Κυρ Οκτ 09, 2016 4:59 pm
Σύμπτωμα απλώς είναι.Τα είχα κι εγώ στην αρχή πολύ συχνά, τώρα σπανια.Παρατηρησα ότι συμβαίνει ή μετά από μέρα με πολλή ζέστη, το καλοκαίρι και γενικά μετά από ταλαιπωρία στη ζέστη ή μετά απο πολλή-πολλη κούραση ή λίγο πριν από εκδήλωση ιωσης ή πριν...τα εμμηνα ή μετά από τρελή ημικρανία ή μετά από θυμό-καυγα κλπ... :smile-star: