• ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9401  από giorgos-sf
 Τετ Σεπ 30, 2009 7:51 pm
Μια απορια εχω βρε παιδια :?: :?: παρακεντηση εχει κανει κανεις απο εσας και αν ναι ποσες προσπαθειες εκανε ο γιατρος μεχρι να παρει το υγρο????????? Θα εθελα να ξερω αν ειναι φυσιολογικο το οτι με τρυπησαν 12 φορες :o :o δε μου φαινετε και πολυ φυσιολογικο αλα κουβεντα να γινεται........
 #9418  από butterfly-
 Πέμ Οκτ 01, 2009 9:33 am
Καλημέρα ΓΙώργο.
Δεν έχω κάνει παρακέντηση, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό το 12 φορές :!: :!:
Για να σε παρηγορήσω όμως, κι εμένα για την ενδοφλέβια κορτιζόνη την προηγούμενη εβδομάδα
με τρύπησαν 3 φορές σε μια μέρα. Την πρώτη δεν βρήκαν φλέβα, τη δεύτερη έσπασαν τη φλέβα ... ε, και με την τρίτη, την πέτυχαν!

Καλή δύναμη!
 #9432  από Μαριάννα
 Πέμ Οκτ 01, 2009 3:20 pm
Κανονικά με την 1η φορά Μάλλον εξαρτάται το χέρι του γιατρού
 #9434  από Giota
 Πέμ Οκτ 01, 2009 4:13 pm
Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 2. ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ? 12 ΦΟΡΕΣ? ΜΗΝ ΛΕΩ ΟΜΩΣ Κ ΠΟΛΛΑ. ΙΣΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
 #9439  από mary_d_ath
 Πέμ Οκτ 01, 2009 4:47 pm
12 φορές μου φαίνεται κι εμένα παράλογο...
Βέβαια δεν έχω κάνει παρακέντηση για να ξέρω, αλλά είπαμε...
Μπας και ήταν κανένας ειδικευόμενος γιατρός;
Μήπως δεν ήταν και καθόλου γιατρός; :lol: :lol:
(θυμάμαι τώρα που μου είχαν πει για έναν που χειρουργούσε χωρίς να έχει πτυχίο γιατρού και ήταν και διορισμένος σε δημόσιο νοσοκομείο :!: Το είχαν δείξει και οι ειδήσεις, σάλος είχε γίνει!! Όλους τους είχε "στείλει"!! Γι' αυτό καλό είναι να ζητάμε πάντα να μας δείχνουν το πτυχίο! :lol: :lol: ).
Τελοσπάντων, καλή δύναμη!!
 #9441  από manos81
 Πέμ Οκτ 01, 2009 5:48 pm
emena me tin proti...kai itan kai gineka..ala to spastiko itan oti mou tin ekanan ksafnika kai xoris na to kserw...na proetimastw psixologika...tha mporouse na mou pei...ti kaneis to proi aurio mano?thase monos?na perasw na oioume ena kafedaki kai tetia.....na mou xrisone ligo tin enesi
 #9443  από αλεξανδρος1
 Πέμ Οκτ 01, 2009 5:54 pm
Τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες την πρώτη φόρα που έκανα παρακέντηση και αφού τον έβρισα φώναξε νευροχειρούργο και μπήκε κατευθείαν. Το γέλιο ήτανε ότι είχε φέρει και 2 μαθητευόμενους να τους δείξει πώς γίνεται η όλη διαδικασία.
 #9453  από Maria77
 Πέμ Οκτ 01, 2009 6:48 pm
Καλησπέρα Γιώργο!
12 φορές???????? Έλεος!!! Δεν μιλάμε για μία, δύο, αλλά για δώδεκα :shock:
Εγώ όταν έκανα παρακέντηση, μου πήρανε υγρό απο την πρώτη φορά!
 #9456  από petros
 Πέμ Οκτ 01, 2009 7:08 pm
Τι θα πει μαθητευομενος? Πειραματα με τον νοτιαιο του καθενος κανουν? Να τον πανε να παιρνει αιμα και ουρα απο το ικα στους ασφαλισμενους. :evil: