Γειά σε όλους και όλες, ρε παιδιά το ΠαρασκευοΣαββατο είχα πολύ έντονο τσακωμο διάρκειας ωρών με την κοπέλα μου για ένα θέμα και βγήκα εκτός εαυτού εντελώς λόγω ότι πια δεν έχω υπομονή σε τπτ και κυρίως χωρίς να το αναπτυξω ότι ήταν πάραλογο αυτό για το οποίο πραγματευομασταν. Το αποτέλεσμα είναι ότι ήρθα σε απίστευτα σημεία θυμού που ένιωσα ότι θα σκάσει το κεφάλι μου από θυμό και ότι έβραζα ολόκληρος και ετρεμα από νεύρα. Κατευθείαν μετά την Κυριακή άρχισα να σκέφτομαι μήπως που αντί να τα γράψω όλα και να μην φτάσω καν να θυμωσω, αυτό που έκανα μήπως προκάλεσα εκεί που είχα απλά εστίες μικρές παλιές χωρίς συμπτώματα ούτε τότε ούτε τώρα και τυχαια ανακαλυψα, μήπως πυροδοτησα τη νόσο να βγει με συμπτώματα να μου κάνει νέες εστίες και γενικά το σώμα μου να ξεκινήσει την τρέλα και να γίνει οτιδήποτε πάνω στην ΣΚΠ. Εμένα ο ένας Νευρολογος με είχε κατάταξει στο isolated symptom syndrome η όπως λέγεται και ο άλλος καν σε αυτό απλά εστίες παλιές και έλεγχο κάθε χρόνο. Εκεί που ήμουν καλά φοβάμαι μην τελικά το πυροδοτησα από αυτό, γίνεται να γίνει αυτό; Δεν είναι απλά η σκέψη μου από Δευτέρα και κυρίως Τρίτη έχω αδυναμία στους μυς των ποδιών το αίσθημα σαν αυτό της εντονης αγυμνασιας που μετά κάνεις λίγη άσκηση και τα πόδια σου τα νιώθεις χάλια, και γενικά νιώθω μια καταπτωση σωματική σαν γενική κομμαρα ενώ κάνα δυο τρεις φορές στο μέρα σε κάποιες αρθρώσεις νιώθω όχι σε πολύ έντονο βαθμό αυτό τον πόνο τον ρευματικο σαν ηλεκτρικό σοκ στα πολύ μπαμ δευτερόλεπτο. Το καλύτερο σενάριο είναι να περνάω ελαφρά καμία ιωση αλλά έχω αγχώνει πολύ. Μέσα με τη Νευρολογο μου, μου είπε να ξεκουραστω ως Κυριακή να πάρω άδεια και από δουλειά να δω πως είναι από Δευτέρα και αν είναι το ίδιο να πάω να με δει. Απλά θα τη γνώμη σας από προσωπική σας εμπειρία και μη και έστω τη δική σας προσωπική γνώμη από ότι γνωρίζει ο καθένας και τι πιστεύει, φυσικά κάνεις μας δεν είναι γιατρός απλά νιώθω πολύ ηλιθιός αν προκάλεσα κάτι με αυτό που έγινε το ΣΚ..... Ευχαριστω παιδιά σας παρακαλώ χρειάζομαι μια κουβέντα από τον καθένα να νιώσω καλύτερα γιατί αρχίζω να θυμωσω πάλι αλλά με τον εαυτό μου αυτή τη φορά.
IT IS THE WAY OF THE WARRIOR TO FIGHT SUPERIOR ODDS