• Παρενέργειες rebif44

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #9369  από sia_thessal
 Τετ Σεπ 30, 2009 1:35 pm
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους κάνουν το rebif44 εάν έχουν πέσει τα λευκά τους κάτω απο το φυσιολογικό και τι τους συμβούλεψε ο γιατρός τους. Εγώ μετά απο τρείς μήνες χρήσης του, έχω λευκά άρκετά κάτω απο τα κατώτερα όρια και ενόψει χειμώνα άρχισα να ανησυχώ. :roll:
 #9383  από litsa
 Τετ Σεπ 30, 2009 4:09 pm
οχι τέτοιο σία μου ευτυχώς δεν έχω πάθει ... για τα ηπατικά ναι !! ανεβήκανε και κάθε φορά λιγόστευα τη δόση και μετά ξανα την ανέβαζα..
υπομονή και κουράγιο ... :D
 #9444  από αλεξανδρος1
 Πέμ Οκτ 01, 2009 5:58 pm
Μέχρι τώρα τα λευκά είναι φυσιολογικά αλλά τα υπατικά και συγκεκριμένα η γ-GT είναι συνέχεια ανεβασμένη.
 #9451  από litsa
 Πέμ Οκτ 01, 2009 6:13 pm
να συμπληρώσω ότι άλλη παρενέργεια είναι η ζέστη που νιώθω και η ατελείωτη κούραση μόλις κάνω κάτι παραπάνω ...

εσείς οι ρεμπιφάκιδες έχετε κούραση??? γιατί μάλλον εμένα η σκπ εκεί με χτύπησε .. ;)
 #9478  από Konstantina
 Παρ Οκτ 02, 2009 1:40 am
Γειά σας κι εμένα η ΣΚΠ εκεί με χτύπησε στην κούραση..
όσο για το rebif 44 το κάνω 2 χρονια και μόνο στην αρχή ήταν ανεβασμένα τα υπατικά μου, τώρα ο.κ. Παρενέργειες ίσως λίγα δέκατα και πονοκεφάλοι αλλα επειδή έχω σταματήσει τα depon πριν και μετά. Αν δεν νιώθω καλά με ενα deponακι είμαι εντάξη
 #9537  από dina
 Σάβ Οκτ 03, 2009 3:37 pm
Εκανα rebif 22 * 44 τετοια εμπειρια δεν ειχα περα απο τα ηπατικα που εγιναν σαν σφουγγαρι τοσο καλα. :| Απο κουραση αλλο τιποτα.
 #9540  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Σάβ Οκτ 03, 2009 6:28 pm
44αρι εδω και 10 μηνες
Αρχικα πολυ down το επομενο 24ωρο απο την ενεση (οι πρωτοι 4 μηνες), μετα ομως σχεδον τιποτε! Ολα φυσιολογικα! Ειδικα το τελευταιο διμηνο σχεδον σαν να μην κανω ενεση! Βεβαια δεν σταματησα ποτε το depon μετα. Το "πριν" το ειχα σταματησει σχεδον εξαρχης ΥΠΟΜΟΝΗ :)
 #9545  από litsa
 Σάβ Οκτ 03, 2009 7:55 pm
τι να πω παιδιά για την κούραση!! αφού φανταστείτε ότι άρχισα να προσέχω την διατροφή μου έχασα 2 κιλά, μήπως και είναι απο τα 10 κιλά που πήρα από πέρισι...
;) ;)
είναι εκνευριστικό αυτό το σύμπτωμα... αλλα ας μην παραπονιέμαι!!
είναι Σάββατο απογευμα /...αυριο θα ψηφίσουμε τον ... καλυτερο και έχει ο Θεός!

άντε καλό βόλι !!! ;)
 #9574  από GEORGE-A
 Κυρ Οκτ 04, 2009 7:25 pm
ΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΑ ΟΥΤΕ ΗΠΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΚ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΚΑΙ ΡΙΓΗ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
 #9729  από litsaM
 Πέμ Οκτ 08, 2009 4:16 pm
καλησπερα.ελειπα τοσο καιρο λογω μετακομισης.Σια μου εμενα το REBIF πλεον ειναι σα να μη το κανω!καμια παρενεργεια πουθενα!τα DEPON τα εχω κοψει (και πριν και μετα)!η κουραση ειναι φυσιολικη στην αθενεια πιστευω,δεν εχει σχεση το φαρμακο.Στην αρχη τους 3-4 μηνες κι εγω ημουν πτωμα την επομενη μερα.τωρα τιποτε.Κι αφου εβγαλα ολοκληρη μετακομιση,ενεση και δουλευα κιολας,μη μου ξαναπει κανενας για ΣΚΠ(κι ενας που δεν εχει την ασθενεια θα τα παιζε!) :)