Γεια σε όλους.Είμαι ο Γιάννης ,16 χρονών.Εδώ και 7 μήνες περίπου έχω ορισμένα συμπτώματα που θυμίζουν αυτά της σκλήρηνσης κατά πλάκας. Αρχικά τα συμπτώματα δεν ήταν έντονα γεγονός που δεν με έκανε να ανησυχήσω ιδιαίτερα.Τους πρώτους μήνες είχα μερικούς ακούσιους μικρής έκτασης μυικούς σπασμούς,οι οποίοι ψάχνοντας έμαθα ότι μπορεί να είναι και από το άγχος ή από έλλειψη βιταμινών.Ωστόσο η κατάσταση δε παρέμεινε στάσιμη.Τελευταία αισθάνομαι μουδιάσματα σε διάφορα σημεία του σώματος μου και πολλές φορές μετά από λίγη ή καθόλου άσκηση ο δεξής τετρακέφαλος μου καταπονείται.Ακόμη πριν τρεις μήνες ένιωσα ένα ανατρίχιασμα στο δεξί μου μπούτι.Αρχικά δεν ενδιαφέρθηκα.Στη συνέχεια όμως επί μία εβδομάδα είχα συχνά κρούσματα όπου διαρκούσαν κάποια δευτερόλεπτα.Αυτό τελείωσε,όμως την θέση του ήρθε να πάρει η ίδια αίσθηση στο αριστερό μπράτσο,η οποία είχε την ίδια διάρκεια και μου πέρασε επίσης σε μια εβδομάδα.Παράλληλα πονάω σε διάφορα σημεία διαφορετικά ανά περίοδο.Τέλος νομίζω ότι η όραση μου είναι διαφορετική από παλαιότερα.Πολλές φορές όταν κοιτάζω σε φωτινές επιφάνεις βλέπω λάμψεις και σκιες,ενώ νομίζω ότι η όρασή μου έχει γίνει πιο θαμπή.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικά.