• Ζητείται γιατρός..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9280  από nick1981
 Δευ Σεπ 28, 2009 11:03 pm
πήγα κ σήμερα στο γιατρο κ μου τα μάσησε ελαφρώς...εστίες υπάρχουν..μαλλον απο απομυελινωση...κ δεν ξερουμε σίγουρα..κ αν υποθέσουμε ότι έχεις...κ μπορεί να είναι μονοφασικό.. κ μπορει να μη ξανασυμβεί..κ εάν είναι είναι παρα πολύ ήπιο, είναι ανενεργές λογω της μη ενίσχυσης απο το σκιαγραφικό,..κ την πέμπτη να μπω να κατσω κανένα πενθήμερο για εξετάσεις κ κορτιζόνη κ.τ.λ κ.τ.λ

Επειδή δεν εμπιστευομαι καθόλου τους γιατρούς διότι εχουμε καεί οικογενειακώς για θέματα ζωης κ θανάτου κ θέλω να παρω κ 2 3 4 5 γνώμες μήπως έχει να μου προτείνει κάποιος κανενα γιατρο αστέρι? Βέβαια να πληροί τις παρακάτω προυποθέσεις.
1. Να ειναι φιλικός με τον ασθενή
2. Να μπορείς να συζητήσεις μαζί του κ να ακούει τους φοβους μου, την αγωνία μου
3. Να μπορεις να τον βρεις, γιατί πολλούς τους ψάχνεις ενα μήνα.
Ίσως ζητάω πολλά αλλά τα παραπάνω τα θεώρω πολύ ουσιαστικά μαζί με την επιστημονική του κατάρτιση φυσικά. Αν δεν θέλετε να μην εκθέσετε ονόματα στείλτε μου προσωπικό μνμ ή e-mail n.housidis@gmail.com.

θέλω αν τελικά έχω ms να ξεκινήσω θεραπεία από τώρα που είναι νωρίς μην το αφήσω ανεξέλεγκτο κ αργότερα μου δγμιουργήσει κ άλλα συμπτώματα..
Πιστεύω ότι κ εσείς έχετε βρεθεί σε παρόμοια θέση κ ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΘΑΡΡΟΣ
 #9281  από mary_d_ath
 Δευ Σεπ 28, 2009 11:27 pm
:lol: :lol: :lol:
Γιατρό-αστέρι;
Δύσκολο...
Είναι και πολλές οι προϋποθέσεις που βάζεις...
Σου εύχομαι πάντως να τον βρεις αυτόν το μαγικό γιατρό και να πάνε όλα καλά!!
Καλή τύχη!!
 #9291  από LL--MM
 Τρί Σεπ 29, 2009 1:57 pm
Δύσκολο, να τον βρούμε και να μήν το πιστέψουμε... :evil: Κι εγώ θα έβαζα κάποια πρόσθετα: να απαντάει στις ερωτήσεις που ΔΕΝ έχεις θέσει, να σου φέρεται σα σε ίσο άνθρωπο (συνέχεια, και όχι ώς "δώρο" όταν τού'ρθει) και παέι λέγοντας... :roll: :x
 #9298  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Τρί Σεπ 29, 2009 2:58 pm
Nick81 οι περιπτωσεις μας ψιλομοιαζουν και θα ηθελα να ανταλλαξουμε αποψεις
Απο την αρχη του ετους ξεκινησα REBIF44 παροτι ο γιατρος μου λεει οτι ειμαι σε παρα πολυ αρχικο σταδιο και δεν χρειαζεται ακομη ριζικη αντιμετωπιση, αλλα επειδη ειμαστε φιλοι και θελει ακομη να με δει πολλα χρονια ορθιο, μου προτεινε να ξεξινησω απο τωρα
Το δεχτηκα και θεωρησα εαυτο τυχερο που το καταλαβα τοσο νωρις, αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενος!
Ειμαι τυχερος αραγε, η' θα προχωρησει η ασθενεια γρηγορα και θα παει στραφι η γρηγορη αυτοδιαγνωση ??? δεν ξερω
 #9300  από litsa
 Τρί Σεπ 29, 2009 3:25 pm
το νικ ρωτάς, εγώ απαντάω πρωτα...
επειδή και εγώ είμαι καλά αν εξαιρέσουμε την κουραση και τις παρενεργειες απο το ρεμπιφ, - βέβαια δεν δουλεύω οπως παλιά - και εγω ξεκίνησα απο μουδιασματα, πηρα κορτιζόνη, ημουν καλά, οι εστίες στη μαγνητική λιγοστεψαν, και όμως μετά απο έντονες στρεσογένες καταστάσεις στη δουλειά, ξαναήρθαν τα μουδιάσματα και τότε δηλ περισι τον νοεμβριο ξεκίνησα φάρμακο..
απο οτι εχω δει και ακούσει, είναι παγια τακτική να ξεκινάμε όσο το δυνατόν νωρίτερα...
αν θες στειλε μου σε πμ σε ποιο γιατρό πας...
;)
 #9317  από litsa
 Τρί Σεπ 29, 2009 6:25 pm
δίπλα απο το ανθρωπάκι έχει ένα συννεφάκι ..το πατάς ..γράφεις και κάνεις υποβολή ..
και ερχεται στο μειλ που εχουμε δηλώσει...