Ρε παιδιά, καταρχήν καλησπέρα, στα γρήγορα να αναφέρω ότι διάγνωση δεν γίνεται να μπεί σε εμένα, η φάση είναι ελάχιστες, πολύ μικρές εστίες στον εγκέφαλο μόνο αθόρυβες και παλιές-ανενεργές χωρίς να συνδέονται με κάποιο σύμπτωμα ακόμα και παλιότερα οπότε τυχαίο εύρημα από τη μαγνητική (13/6/2016) και μιας και κλινικά φουλ υγιής και από την εξέταση (26/07/2016) , έλεγχος σε 6 μήνες και αναλόγως προχωράμε. Το θέμα είναι ότι από χτες απλά λέω ας μη το αναφέρω στο γιατρό δεν θα είναι κατι, ένιωθα κούραση και αδυναμία στα πόδια (πίσω από γάμπες, μπούτια ψηλά και αστραγάλους) και σήμερα είναι πιο έντονη η κόπωση και το αίσθημα πόνου πίσω από τα γόνατα στις γάμπες πίσω ψηλά δλδ. και γίνεται πιο έντονο όσο περπατάω (περπάτημα 1 Km το νιώθω σαν να περπάτησα 10). Αυτό υπάρχει περίπτωση ρε παιδιά να είμαι τόσο γκαντέμης και να είναι υποτροπή-νέα εστία-νέο σύμπτωμα;;; Πέρα από αυτό τίποτα άλλο. Ξέρω ότι αν δεν είχα κάνει τη μαγνητική θα το απέδιδα αλλού σε κούραση και αγυμνασιά και κάκιστη διατροφή που κάνω, αλλά τώρα λέω να ζητήσω τόσο σύντομα και για αυτό το λόγο (να πώ ήταν καμιά θολούρα στο μάτι ή μούδιασμα τρελό η δεν ξερω και εγω κάτι έντονο πολύ) μαγνητικη;; Η να το αφήσω να δω πως με πάει; Και μια και καλή πρώτα ο Θεός να μην υπάρξει κανά πολύ περίεργο σύμπτωμα βλέπω τη μαγνητική του Δεκεμβρίου που είναι να κάνω;;
IT IS THE WAY OF THE WARRIOR TO FIGHT SUPERIOR ODDS