• Θελω αποψεις παρακαλω...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #119280  από Αστερι
 Δευ Ιούλ 25, 2016 6:50 pm
Την καλησπερα μου σε ολους! Μπαινω στο θεμα...Τα νευρα μου κορδελακια... :emojis-10: ο λογος;η ξερη απαντηση που δε μου αρεσε του γιατρου...Μονο εγω νιωθω οτι κανεις δε με καταλαβαινει;;;;(ειναι η ωρα της γκρινιας!).Γιατρε εχω ζαλαδες,νιωθω κοπωση εντονη,οχι παντα,στιγμες μεσα στην ημερα,θα φυγει ποτε αυτο;Απαντηση γιατρου:Ετσι ειναι η ΣΠ,ετσι θα νιωθεις και πως ειναι αυτο και πως το αλλο και δεν καταλαβαινω πως νιωθεις και και και...μαλλον δεν τα ελεγα καλα!!!
Περναω σε αλλο θεμα. Κανε μου χαρτια να περασω ΚΕΠΑ. Τα χρειαζομαι(σας ειπα παλιοτερα για ενα μουρλο που εχω πενηντα δικαστηρια γιατι ηθελε καποτε να γινει δικηγορος και την πληρωνω εγω!)Απαντηση γιατρου:τι να πας;τιποτα δε θα σου δωσουν .Δηλαδη εντεκα χρονια ασθενειας και εικοσι πεντε εστιες δε μετρανε;;; δε μου τρεχουν τα χρηματα απο τα παντζακια...θελω βιταμινες, καλη διατροφη, να παω κολυμβητηριο να κανω πραγματα για το καλο μου και δε μενει ευρω ουτε για να πηγαινοερχομαι Αθηνα για να παω στο γιατρο!Ενα μονιμο αγχος να βγουν οι βασικες υποχρεωσεις!Να σκεφτομαι τα τριαντα πεντε ευρω της (μιας)μαγνητικης γιατι εγω κανω τρεις...εστιες παντου βλεπεις!
Αλλο θεμα. Δε μου αρεσει ο γιατρος μου. Δε θελω φαρμακααα.Θελω καποιον να με βοηθησει!Να μου πει κανε αυτο ,κανε το αλλο να δουμε πως θα πας κι αν δεν κανουμε τιποτα παρε...και ποιος ειναι τετοιος γιατροοοοοος;;;;
Ουφ. Τα εβγαλα απο μεσα μου. Θα ηθελα να ακουσω και τις δικες σας σκεψεις...να αποφορτιστω ξερω γω...κουβεντουλα με ατομα που με νιωθουν γιατι οι υπολοιποι... :emojis-14:
 #119289  από marios
 Δευ Ιούλ 25, 2016 8:23 pm
Ναι ΡΕ αστέρι ναι αυτό λέω και ΓΩ να δούμε πρώτα τον άλλο δρόμο και αν δεν κάνει τίποτα να πάρω όχι ένα αλλά 10 φάρμακα αλλά αφήστε μέρες τουλάχιστον να δοκιμασω
 #119291  από billios
 Δευ Ιούλ 25, 2016 9:28 pm
Παιδια,κανεις δεν σας βαζει το μαχαιρι στο λαιμο,μην περνετε φαρμακα, πειραματιστητε για ενα διαστημα με οτι νομιζεται εσεις σωστο,στο τελος θα αποκτησεται σοφια και ενα μετρο συγκρισης.
Οσο για το κεπα,σε κανεναν δεν περισευουν χρηματα και ολοι τα εχουμε αναγκη προκειμενου να ανταπεξελθουμε στην ασθενεια,πρεπει ομως να υπερισχυσει το οτι υπαρχουν καποιοι που τα εχουν πραγματικα και περισσοτερο αναγκη,καποιος μπορει να εχει μια εστια και να νοσει 1 χρονο και να ειναι σε δυσμενοτερη θεση απο μενα που εχω 30+ και καμποσα χρονια και ειμαι αυτονομος.
Αν μιλαγαμε για κρατος δικαιου θα επρεπε να παρουμε ολοι το επιδομα,δυστηχως ομως ζουμε στην ζιμπαμπουε...
 #119294  από Αστερι
 Δευ Ιούλ 25, 2016 11:56 pm
Φυσικα και δεν περισσευουν σε κανενα και φυσικα δε θα παρω τη θεση που καποιου που εχει αναγκη για να παρκαρει...απλα λεω πως να κανω ολα αυτα που θα με βοηθησουν οταν δεν εχω να παρω βιταμινες ,να παρω να τρωω πολλα ψαρακια, να παρω βιολογικα και καλα λαχανικα οταν παιρνουμε τις προσφορες και λεμε και δοξα το Θεο!Η ακομα και οι εξετασεις με ζοριζουν;Εννοειται πως εργαζομαι και αμοιβομαι και μακαρι να ηταν ο μισθος μου οπως το2009 αλλα δεν ειναι...μακαρι να ειχα δικο μου σπιτι αλλα τα μισα θα πανε στο ενοικιο! κι ολα αυτα με σκανε...αληθεια το λεω...και με σκανε και οι γιατροι...με σκανε πραγματικα...μου 'ρχεται να αρχισω τα γαλλικα κοριτσι πραμα του πανεπιστημιου...αλλα η αντιμετωπιση "αλλη μια ,δωσε αυτο να ειμαστε καλυμμενοι!!!"με τρελαινει! Και ναι θελω να γινω βιγκαν και να κανω διαλογισμο και ομμμμμμ αλλα δε με αφηνει η ζωη ηρεμη! Δουλεια,σπιτι δουλειες,παιδακι τρεξιμο και ο δικομανης απο πισω...και μετα εχεις τους γυρω(βλεπε αντρα )ποναει το νυχι μου και η φτερνα μου!!!(αλλοι παθαινουν καταθλιψη ...εγω νευρικη κριση). Ξαναλεω...μπορει να σας φαινεται χαζή η συζητηση αλλα για μενα ειναι προβληματα. Μαριε με νιωθεις;;;;; :emojis-14:
 #119295  από marios
 Τρί Ιούλ 26, 2016 7:49 am
Σε νιώθω και σε παρανιωθω αστέρι.αλλα αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι ότι πρέπει να είσαι δυνατή πρώτα για το παιδάκι σου που κατάλαβα ότι εχεις και δεύτερον να συνεχίσεις να προσπαθεις για το επίδομα γιατί το ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ.
 #119296  από Αστερι
 Τρί Ιούλ 26, 2016 10:27 am
Την καλημερα μου. :emojis-2: Για αρχη πηρα το χαρτι απο το γιατρο που γραφει αυτα που εχω και εχω και μαγνητικες. Θα τα παω στα ΚΕΠΑ. Μετα τι γινεται;μπορει καποιος να μου πει που εχει εμπειρια; απλα για να γνωριζω τη διαδικασια που δεν εχω ιδεα...Επισης να τα βαλω σε φακελο;και οι παλιες οι μαγνητικες μεγεθους μισο μετρο(!) που θα χωρεσουν;
Μαριε σημερα ξυπνησα καλα. Θα παρω τον μπομπιρα να βολταρω. Απλα ωρες ωρες ολα μου φταινε. Με τρελαινει η αγνοια,με τρελαινει ο πειραματισμος ,οτι νιωθω πως κανεις δε με καταλαβαινει αφου δεν μπορουν να μπουν στα δικα μου παπουτσια...
 #119297  από away
 Τρί Ιούλ 26, 2016 11:04 am
Καλημέρα Αστερι! :emojis-1: Προσφατες μαγνητικες, το χαρτι του γιατρου μαζι σε φακελλο τα καταθέτεις βαζεις τον εαυτο σου σε φορτωσει υπομονης και σου ευχομαι τα καλυτερα! Προσφατα περασα από ΚΕΠΑ και είμαι να κανω ενσταση κατά της απόφασης. Καλο μας κουραγιο λοιπον :emojis-1: .....ανιατη ασθενεια νευρολογικης φυσεως τι αποφαση βγαζεις?