• Καλό καλοκαίρι! (από ένα νέο μέλος)

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #119171  από helenalogy
 Πέμ Ιούλ 21, 2016 3:08 pm
Καλησπέρα και χαίρω πολύ :smile-hi:

Σας παρακολουθώ λίγο καιρό τώρα, δεν αντιμετωπίζω όμως η ίδια κάποιο πρόβλημα υγείας. Πρόκειται για τη μητέρα μου που πάσχει απο ΣκΠ εδώ και 21 χρόνια περίπου.

Γύρισα στην Αθήνα από το εξωτερικό όπου σπούδαζα και την είδα πολύ αλλαγμένη, με πολλές απο τις δυνατότητές της πολύ μειωμένες και ελπίζω να βρω εδώ ιδέες για το πώς θα μπορούσα να την κινητοποίησω κάπως και να ανταλλάξω εμπειρίες που ίσως φανούν χρήσιμες.

Προς το παρόν βράζω στο σπίτι αναμένοντας την πολυπόθητη εβδομάδα διακοπών τον Αύγουστο!
 #119175  από Στάθης
 Πέμ Ιούλ 21, 2016 7:59 pm
Γεια σου helenalogy, ελπίζω εδώ να βρεις πολλές πληροφορίες οι οποίες θα βοηθήσουν την μητέρα σου να βρει τρόπους να ανακτήσει τις μειωμένες δυνατότητες της.

Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς. Εύχομαι καλή δύναμη & κουράγιο πρωτίστως στην μητέρα σου και ακολούθως σε εσένα.
 #119743  από Gorge
 Τρί Αύγ 09, 2016 9:35 am
καλημέρα έχω 10 χρόνια σκλήρυνση με θεραπεία αβονεξ τώρα και 5 περίπου μήνες ένιωθα ατονία και δισκολεβομουν να κάνω τις καθημερινές μου δουλιες ξαφνικά την παρασκεβη χωρίς αλα συμπτώματα έπαθα εφραγμα ελαφρύ και τώρα τρέχω σε εξέτασις μέχρι να βρουν άκρη για θεραπια καλά θανε κατά τη γνώμη μου να το ψαξης ολα να πάνε καλά
 #119746  από litsa
 Τρί Αύγ 09, 2016 11:39 am
Gorge
περαστικά και σε σένα!!
μην το αφήνεις, ψάξε το...

καλη συνέχεια!! και με γρήγορη ανάρρωση..
 #120277  από Gorge
 Τρί Αύγ 30, 2016 11:35 am
καλήμερα τελικά μου έβαλαν βηματοδότη χωρίς να μπορέσουν να βρουν την ετια που σημβικε αφτο γιατί η στεφανογραφια ήταν καθαρή και οι εξετασις αίματος καλές μόνο οι παλμοί βρέθηκαν χαμηλοί έχω την απορία μήπως έφθινετε η σκλήρυνση γιαφτο η η θεραπια τι λέτε εσείς