• Πληροφορίες για γιατρό

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #118690  από anni
 Πέμ Ιούλ 07, 2016 7:44 pm
γεια σας και χαρά σας!!!
θέλω γνώμες και αν γνωρίζετε τον γιατρό Δαλάκα...

όλο και κάποιος θα έχει άποψη....

:smile-flower:
 #118920  από Tita
 Πέμ Ιούλ 14, 2016 3:50 pm
Φοβερός γιατρός, με πολύ γνώση και εμπειρία.

Λίγο δύσκολο να βρεις ραντεβού και δεν το βρίσκεις όταν τον χρειάζεσαι.

Προσωπικά με παρακολουθούν δύο γιατροί. Ο Δαλάκας είναι ο δεύτερος και η γνώμη του για μένα μετράει πολύ, τόσο στην αγωγή και τη διάγνωση όσο και στην αντιμετώπιση υποτροπής.
 #118924  από kely
 Πέμ Ιούλ 14, 2016 7:15 pm
:emojis-4: ήταν γιατρός μου στην αρχή όλοι τον θεωρούν κορυφή σε εμένα όμως έπεσε έξω είχε αποκλείσει την σκλήρυνση μου έλεγε ότι έχω αυτοάνοση μυελοπάθεια έκανα πανάκριβες θεραπείες στο ιατρικό κέντρο δεν τις κάλυπτε το ταμείο μου και πλήρωσα πολλά χρήματα χωρίς αποτέλεσμα .
Στην επικοινωνία δεν είχα πρόβλημα ήταν όλα προκαθορισμένα και στο ιατρικό την ημέρα της θεραπείας ήταν πάντα εκεί παρόλο που πηγαίνει στην Αμερική συχνά γιατί διδάσκει στο Πν/μιο εκεί.
Να φανταστείτε σε όποιον γιατρό ανέφερα το όνομά του έκανε πίσω θεωρούν το Δαλάκα ιδιοφυία κάποιος καθηγητής μου είπε -κοσμεί την Ελλάδα στο εξωτερικό-
μπορεί ο άνθρωπος να είναι ιδιοφυία σε εμένα πάντως..........
 #118948  από anni
 Παρ Ιούλ 15, 2016 10:27 am
Tita και kely σας ευχαριστώ πολύ !!!

:smile-flower: :smile-flower:
 #118986  από sofia13
 Σάβ Ιούλ 16, 2016 10:39 am
Anni , προσωπικά δεν τον γνωρίζω , αλλά ζευγάρι φίλων (η γυναίκα συνασθενής μας )
πίνουν νερό στο όνομά του.
Όλοι λένε ότι είναι κορυφαίος και κάνει έργο και στο εξωτερικό.
Τα καλύτερα όλοι γι΄ αυτόν.
 #118993  από anni
 Σάβ Ιούλ 16, 2016 1:59 pm
sofia ευχαριστώ!!!
συλλογή πληροφοριών...είναι για κάποιο κοντινό μου αγαπημένο πρόσωπο
 #119091  από DIMITRA1982
 Τετ Ιούλ 20, 2016 9:28 am
Καλημέρα σας και απο μένα,
Ο Δαλάκας με παρακολουθεί και εμένα ώς δεύτερος γιαρός. Και είναι δεύτερος γιατί δεν μπορώ να πληρώνω κάθε τρίμηνο το κόστος της επισκεψης.
Έγω όταν τον είχα επισκεφτεί πρώτη φορά, μπορώ να πώ οτι είχα σοβαρό πρόβλημα στην βάδιση και το φτιάξαμε. Εγώ ήμουν τυχερή και σε ότι είπε έπεσε μέσα.Τα σώσαμε τα πόδια με κορντιζόνη και πολύ ασκηση.
Αλλά αυτό που παραδέχτηκα σε αυτόν τον γιατρό είναι οτι είπε σε μένα επεσε μέσα.
Και επειδή ξέρω και άλλα ατομα που έχουν πάει, τους είπε την αλήθεια, είτε καλή είτε άσχημη. Το μονο πρόβλημα για μένα είναι η ανασφάλεια να μην μπορώ να βρώ τον γιατρό μου, οταν τον θέλω. Πράγματι δυσκολή η επικοινωνία.
Πάω μια φορά τον χρόνο και απλά βλέπει την εξέλιξη μου.
 #119098  από litsa
 Τετ Ιούλ 20, 2016 1:07 pm
που βρίσκεται αυτός ο γιατρός?
ευχαριστώ!
 #119114  από sofi2009
 Τετ Ιούλ 20, 2016 9:14 pm
Καλησπέρα παιδιά ! Γνωρίζει κανεις για τη συμ
βουλο υγειας Μαλβίνα Άννινου?
 #119163  από DIMITRA1982
 Πέμ Ιούλ 21, 2016 2:06 pm
litsa έγραψε:που βρίσκεται αυτός ο γιατρός?
ευχαριστώ!
Εχει γραφείο κοντα στο Ευαγγελισμο. Αλλα δεν είναι πάντα Ελλαδα, πάει και Αμερική.