Nick,
καταλαβαίνω την αγωνία σου, το'χουμε περάσει...
αλλά δεν είμαστε γιατροί... να σου πούμε είναι ή δεν είναι ... χρειαζεται υπομονή και ψυχραιμία...
πάντως, το ότι δεν ενισχύονται οι εστίες μετά την χορήγηση του παραμαγνητικού υγρού νομίζω ότι είναι καλό...!
επίσης αν δεν έχεις παρει κορτιζόνη - ναι το παίρνουμε για να φυγουν τα μουδιάσματα και τα συμπτώματα - και είσαι καλύτερα και αυτό νομίζω ότι ειναι καλό..
εμένα η παρακέντηση βγήκε καθαρή και έχω σκπ
είχα βλάβες στον εγκέφαλο και στο θώρακα - αυτή ήταν που μου έκανε τα μουδιάσματα..
απομυελυνωση μπορεί να συμβεί όταν κάνεις πολύ αυστηρή δίαιτα αλλά είναι παροδικό, βέβαια δεν γνωρίζω αν φαίνεται το ίδιο στη μαγνητική.. ξερω ομως ότι κάνει μουδιάσματα....
κατά τα άλλα σου ξαναλέω ... ηρέμησε και όλα θα πανε καλά...
η σκπ σήμερα δεν είναι το ίδιο όπως πριν 10 -15 χρόνια..
και η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη της... εξάλλου δες εδω μέσα ποσοι είμαστε..
Διάβασε και παλαιότερες αναφορές που κάνουμε και θα δεις οτι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ..
καταλαβαίνω την αγωνία σου, το'χουμε περάσει...
αλλά δεν είμαστε γιατροί... να σου πούμε είναι ή δεν είναι ... χρειαζεται υπομονή και ψυχραιμία...
πάντως, το ότι δεν ενισχύονται οι εστίες μετά την χορήγηση του παραμαγνητικού υγρού νομίζω ότι είναι καλό...!
επίσης αν δεν έχεις παρει κορτιζόνη - ναι το παίρνουμε για να φυγουν τα μουδιάσματα και τα συμπτώματα - και είσαι καλύτερα και αυτό νομίζω ότι ειναι καλό..
εμένα η παρακέντηση βγήκε καθαρή και έχω σκπ
είχα βλάβες στον εγκέφαλο και στο θώρακα - αυτή ήταν που μου έκανε τα μουδιάσματα..
απομυελυνωση μπορεί να συμβεί όταν κάνεις πολύ αυστηρή δίαιτα αλλά είναι παροδικό, βέβαια δεν γνωρίζω αν φαίνεται το ίδιο στη μαγνητική.. ξερω ομως ότι κάνει μουδιάσματα....
κατά τα άλλα σου ξαναλέω ... ηρέμησε και όλα θα πανε καλά...
η σκπ σήμερα δεν είναι το ίδιο όπως πριν 10 -15 χρόνια..
και η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη της... εξάλλου δες εδω μέσα ποσοι είμαστε..
Διάβασε και παλαιότερες αναφορές που κάνουμε και θα δεις οτι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Σάβ Σεπ 26, 2009 8:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»