Γεια σας και απο εμενα ειμαι ο μαριος 40 χρονων και θα ηθελα να σας γραψω την ιστορια μου.Θα με ρωτησετε γιατι???και γω θα σας απαντησω οτι νοιωθω αυτην την αναγκη.Λοιπον αρχιζουμε.Σε ηλικια 24-25 χρονων αν θυμαμαι καλα περασα μια τρομερη περιοδο ιλλιγγων και ζαλαδων.Δωστου εξετασεις δωστου ιατροι ξανα μανα εξετασεις ξανα μανα ιατρους το αποτελεσμα?????αγχος,, ψυχονευρωτικα να παρεις κανενα ηρεμιστικο μου λεγανε οι ιατροι και αλλα τετοια που ολοι ξερετε. με πολυ κοπο και εγω ξερω πως συνηλθα το ξεχασα.Σε ηλικια 30 χρονων και ενω ετοιμαζομουνα να παντρευτω οπωσ και τελικα εκανα και ειμαι πολυ ευτυχισμενος με την γυναικα μου ενιωσα καθως εσκειβα τον αυχενα μου να με διαπερναει ηλεκτρικο ρευμα στα ακρα μου και στα πανω και στα κατω καθως και μουδιασματα σε χερια και σε ποδια.Πηγα στο νοσοσκομειο με εξετασε νευρολογος εξονοχιστικα θα ελεγα και με εστειλε σπιτι μου καθως η κλινικη μου και οι εξετασεις αιματος ηταν τελειες.να μη σας τα πολυλογω υστερα απο μεγαλη ταλαιπωρια και υστερα απο δικη μου πιεση εκανα μαγνητικη αυχενα και εγκεφαλου.τα αποτελεσματα καμια εστια στον εγκεφαλο και μια εστια στον αυχενα.Οι ιατροι του νοσοκομειου που πηγα την μαγνητικη μου ειπαν να κανω εισαγωγη για παρακεντηση και για αλλες εξετασεις αλλα εγω πηρα και μια δευτερη γνωμη απο καθηγητη πανεπιστημιου παρακαλω νευρολογο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω εισαγωγη ουτε παρακεντηση και να συνεχισω κανονικα την ζωη μου.Εκει μαλλον ηταν και το λαθος μου.Φτανουμε λοιπον στο σημερα και υστερα απο δυο χρονια διακοπησ του καπνισμτος ποιο υγιεινης διατροφης κομμενα κρεατα μονο κοτοπουλο κομμενα λιποι πολλα φρουτα και λαχανια κλπ και μετα απο εναρξη jogging τρεις φορες την εβδομαδα απο 5 χιλιομετρα εδω και τρει μεινες εχω μουδιασματα κατω απο τις πατουσες μου και στους μοιρους μου τα οποια μουδιασματα ξεκινησανε μετα απο μια ιωση που περασα τον χειμωνα και πρωτη φορα τα ενιωσα οταν εκανα πολυ υψηλο πυρετο.Ειναι περιττο να σας πω οτι ξερω οτι εχω σκπ απλο ψανω την δυναμη να ξεκινηση την διαδικασια που ολοι περασατε για να φτασετε στη διγνωση.Θελω επισης να σας γραψω οτι ολα αυτα τα χρονια εμπαινα στο forum και ενημερωνομουνα .Αυτην την εβδομαδα ξεκιναω να παω σε ενα νευρολογο να μου γραψει μαγνητικη και να ξεκινησω την διαδικασια.Σας ευχαριστω που αφιερωσατε χρονο να διαβασετε το post mou.
μηδε΄προ του τέλους μακάριζε!!!
περίμενε να δεις πρώτα...
και γιατί να μην είναι απο΄το τρέξιμο??
καλή συνέχεια