• Ιλιγγος και ΣΚΠ?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #117188  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Κυρ Μάιος 29, 2016 8:27 pm
Παιδιά ο Χαρίτωνας εδω και μερικές μέρες ξυπνάει τις νύχτες με ίλιγγο και εμετούς. Τι σημαίνει αυτό πάλι? Είναι αποτέλεσμα του άγχους των εξετάσεων στο πανεπιστήμιο ή κάτι άλλο?
 #117190  από ΝΤΙΑΝΑ
 Κυρ Μάιος 29, 2016 8:36 pm
Νίκο, εμένα αυτά τα συμπτώματα μου θυμίζουν ίωση. Μήπως να έκανε αιματολογικές εξετάσεις το παιδί;
 #117191  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Κυρ Μάιος 29, 2016 9:11 pm
Ντιάνα μου έκανε πριν λίγες μέρες και τα αποτελέσματα βγήκαν σχεδόν τέλεια, λές να τις επαναλάβουμε μπας κι άλλαξε κάτι? Άλλο πάλι ετούτο!!
 #117192  από ΝΤΙΑΝΑ
 Κυρ Μάιος 29, 2016 9:42 pm
Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω αν άλλοι συνασθενείς παρουσιάζουν ιλιγγο, εγώ δεν είχα.Μήπως καμιά γαστρίτιδα;Μήπως θα βοηθούσε καλύτερα να μιλήσεις με γιατρό παθολόγο;
 #117193  από Στάθης
 Κυρ Μάιος 29, 2016 10:22 pm
Είχα κάποτε παρόμοια εμπειρία, στην οποία τελικά ευθυνόταν το φάρμακο το οποίο έπαιρνα και συγκεκριμένα η ιντερφερόνη.

Τα πολύ ανεβασμένα υπατικά ήταν υπεύθυνα για απίστευτη αναστάτωση του οργανισμού μου, με τα συμπτώματα που αναφέρεις.

Τι φάρμακα παίρνει ο Χαρίτωνας;; Αν πχ. παίρνει Rebif, στις αιματολογικές οι τρανσαμινάσεις ήταν φυσιολογικές;; Αν ναι, τότε αποκλείεται από το φάρμακα και μπορώ με σαφήνεια να σου πω ότι το υπερβολικό στρες μπορεί να κάνει τέτοια συμπτώματα, όπως και ο πλέον διαδεδομένος νωροϊός που ευθύνεται για τις πολλές γαστρεντερίτιδες που ακούγονται τελευταία.
 #117194  από Μαρια.Δ.
 Δευ Μάιος 30, 2016 12:11 am
παίρνω rebif 44 μου έχει συμβεί ίλιγγος με εμετούς σε συνδυασμό με ημικρανίες κάποιες φορές αλλά η γιατρός είπε κακή διατροφή σε συνδυασμό με έντονο άγχος :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #117196  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Δευ Μάιος 30, 2016 3:02 am
Ντιάνα, ο παθολόγος τον είδε χθες και αν συνεχίσουν λέει οι ίλιγγοι τότε να πάρει κάτι φάρμακα αλλά του είπε να πάει να τον δεί και ο νευρολόγος του - όταν επιστρέψει απο Σουηδία γμτ.
Στάθη, Ρεμπίφ παίρνει απο την αρχή ως σήμερα εδώ και 4 χρόνια. Απ ότι θυμάμαι τα υπατικά είναι λίγο ψηλά αλλά όχι σε ανησυχητικά επίπεδα, τώρα για τις τρανσαμινάσεις δεν θυμάμαι αλλά όταν ξημερώση θα ξαναδώ τα αποτελέσματα και σου λέω.
Μαρία, αυτό το κακή διατροφή τόχει το παλιόπαιδο, είναι 21 χρονών και σ αυτή την ηλικία με τρώει κι εμένα αλλά σε συνδιασμό με μηδενική άσκηση άρχισαν τα μαξιλαράκια να κάνουν την εμφάνιση τους. Όσο για το άγχος αφού είναι εξεταστική περίοδος τότε είναι και δυστυχώς αναποφευκτο.
Πήγε 3 η ώρα και όλα καλά πάντως.
 #117200  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Δευ Μάιος 30, 2016 12:02 pm
Στάθη τα αποτελέσματα στις 10/5/2016 ήταν για αμινοστρανσφεράση (ηπατικό ένζυμο) = 48 από 41 που είναι η ψηλότερη τιμή.
Πάντως ο παθολόγος επιμένει να πάμε να δούμε κάποιον άλλο νευρολόγο αφού ο δικός μας επιστρέφει την επόμενη Δευτέρα κάτι που δεν με βρίσκει απολύτως σύμφωνο αλλά αφού είναι συγγενής (μπας και του κακοφανεί) μάλλον θα πάμε όμως δεν θα συμφωνήσω σε τίποτε μέχρι να επιστρέψει ο δικός μας.. Σλααγκ.
 #117203  από βικυ
 Δευ Μάιος 30, 2016 12:42 pm
Νικο, μόνο το βράδυ έχει ιλιγγο και ολη την υπόλοιπη ημέρα οχι;
 #117204  από goldmine
 Δευ Μάιος 30, 2016 12:52 pm
KALIMERA! EIXA KAI EGW ILIGGOUS (EIMAI SE REBIF) GIA ENA MHNA PERIPOY KAI PAROUSIASTIKE 2 FORES SE ENA XRONO. AUTO POU KATALABA HTAN OTI XREIAZOMOUN KSEKOURASI KAI NA MEINW MAKRIA APO ZESTI (MENW DUBAI). THN DEUTERI FORA LOIPON POU HMOUN PSILIASMENOS PERASE POLU PIO GRIGORA. FUSIKA KAI I DIATROFI PAIZEI ROLO...