• Χαιρετε!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #117130  από Argy
 Πέμ Μάιος 26, 2016 1:08 am
Διαβαζα τυχαια στο ιντερνετ συμπτωματα για την ασθενεια και βρηκα κατι που κινησε υποψιες και θα ηθελα της γνωμη σας. Ειμαι 19 χρονων, πριν 5-6 χρονια που πηρα τη γατα μου ετυχε να ξαπλωσουμε και να ζημωνει με τις πατουσες της πισω απο το αυτι μου. Ηταν η πρωτη φορα που ενιωσα οτι ενα αγκιγμα πισω απο το δεξι αυτι με κανει να νιωθω κατι σαν ρευμα στην πλατη στη δεξια πλευρα. εκτοτε, το εχω νιωσει και αλλες φορες οταν για παραδειγμα ξυριζα το κεφαλι μου με την ξυριστικη. επιπλεον το ιδιο σημειο στην πλατη μου, απο τη δεξια συνηθως πλευρα της σπονδιλικης ειναι πολυ ευαισθητο στη αφη μερικες φορες. το εκλαμβανω σαν συνδυασμο ηλεκτρικου ρευματους με γαργαλημα και αν η αφη ειναι παρατεταμενη μετα νιωθω οτι ολη μου η πλατη εχει φορτιστει και οπου και να με ακουμπησει εκει κανεις αμεσως πεταγομαι. επισης απο μικρη ενιωθα οτι ειχα μια υπερφυσικη δυναμη, απλωνα το χερι και με μια νοητικη διαδικασια ενιωθα οτι στελνω ενεργεια απο τον εγκεφαλο στο χερι. παιδικες βλακιουλες. απλα αυτο συνοδευοταν και ακομα συνοδευεται οταν το κανω με τη θεληση μου απο αισθηση ηλεκτρικου ρευματος πισω απο το αριστερο αυτι. αλλα ολα αυτα τα εχω χρονια τωρα και τα θεωρω ιδιαιτεροτητες μου και οχι ως κακες ενδειξεις. σημερα ομολογω πως ανησυχησα λιγο.

κατι ακομα: βλεπω την θετικη ενεργεια οσων απαντανε στα μυνηματα ανθρωπουν που ανησυχουν και πραγματικα πιστευω οτι η θετικη ενεργεια σας βοηθαει τον κοσμο
 #117216  από emarydi
 Δευ Μάιος 30, 2016 8:17 pm
Γειά σου Α νομίζω πώς δεν έχεις τίποτα ένα παιδί 19 χρόνων πάει βόλτα δεν διαβάζει για αρρώστιες στο ίντερνετ! Δεν σε μαλώνω μην παρεξηγηθώ αλλά το να βλέπουμε τι έχουν άλλοι δεν βοηθάει ίσα ίσα κάνει κακό διότι μπερδεύει και επιβαρύνει κυρίως την ψυχική μας υγεία:-)
Αν όμως επιμένεις ότι κάτι δεν πάει καλά δες ένα νευρολόγο ,μην προσπαθείς να κάνεις διάγνωση μονή,ος . Στο Αιγινητειο εφημερεύει μια από τις καλύτερες νευρολογικές στην Αθήνα ,έτσι έχεις έγκυρη γνωμάτευση χωρίς έξοδα.
Εύχομαι ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό και ελπίζω να μην μπεις στην ομάδα μας!
Όχι ότι δεν είμαστε καλά παιδιά, τα καλύτερα!!! :emojis-1: