• πως?????????

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #117098  από MS FAN
 Δευ Μάιος 23, 2016 3:39 pm
ΤΗΝ 24-10-2014 ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΕΠΑ Κ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΠΗΡΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ.Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ 30-06-2016.
Κ ΤΩΡΑ ΤΙ????????
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΕΠΑ?ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ?ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ?
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ 2014 ΕΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΣΚΠ,ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ Κ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΕΙ.Κ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ..
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smile-flower:
 #117100  από adp_pappas
 Δευ Μάιος 23, 2016 5:46 pm
MS FAN έγραψε:ΤΗΝ 24-10-2014 ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΕΠΑ Κ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΠΗΡΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ.Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ 30-06-2016.
Κ ΤΩΡΑ ΤΙ????????
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΕΠΑ?ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ?ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ?
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ 2014 ΕΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΣΚΠ,ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ Κ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΕΙ.Κ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ..
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smile-flower:
ΚΕΠΑ θα ξαναπεράσεις. Από την 1η Απριλίου 2016 έχεις δικαίωμα να υποβάλλεις αίτηση στα ΚΕΠΑ. Όσο πιο σύντομα το κάνεις τόσο το καλύτερο.
Κάνεις τις ίδιες διαδικασίες που έκανες την προηγούμενη φορά που πέρασες.
Απευθύνεσαι στο ταμείο σου για να σου δώσουν παραπεμπτικό για τα ΚΕΠΑ. Ο ιατρός σου θα σου συμπληρώσει τον εισηγητικό φάκελο αναπηρίας. Θα κάνεις νέες μαγνητικές κι ότι άλλες εξετάσεις χρειάζονται. Θα τα μαζέψεις όλα και θα πας να κάνεις αίτηση στα ΚΕΠΑ.
 #117107  από MS FAN
 Τρί Μάιος 24, 2016 8:25 am
:happy-cheerleadersmileygirl: