• ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #8976  από giorgos-sf
 Τετ Σεπ 23, 2009 11:40 am
Ειμαι νεο μελος και απλα ηθελα να πω ενα χαιρετε σε ολους σας......μου εχει γινει διαγνωση για ΣΚΠ εδω και ενα μηνα κοντα και οπος ολοι θα καταλαβενεται η ψυχολογια μου ειναι πιο μαυρη κι απο τα μαυρα ταμεια της siemens.........απο δευτερα θα μπω σε θεραπεια με ιντερφερονες 1/εβδομαδα ενεσιμη και θα ηθελα αν καποιος απο εσας κανει την ιδια να μου δωσει καποιες συμβουλες η να το συζητησουμε λιγακι... ευχαριστω...
 #8977  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Τετ Σεπ 23, 2009 11:51 am
Καλως ηρθες giorgo-sf. Ενα μηνα ε ? καταλαβαινω απολυτα ειδικα στην αρχη που εισαι εσυ. Οσο για την ερωτηση σου, ποια δοση ιντερφερονης θα παρεις? την 22αρα η' την 44αρα? τρεις φορες την εβδομαδα? ρωτω γιατι παιρνω την 44αρα τρεις φορες την εβδομαδα, αρα μπορω να σου πω την εμπειρια μου
 #8983  από litsa
 Τετ Σεπ 23, 2009 12:14 pm
παιδιά όλοι στην αρχή είμαστε κάπως ή καθόλου..
Εμένα π.χ μετά το εξάμηνο με ενόχλησε πιο πολυ η διάγνωση παρα στην αρχή..
και αυτό γιατί όλο το καλοκαίρι ..καίγομαι ....

αλλά οκ προσαρμοζόμαστε !!!
αισιοδοξούμε ... βάζουμε εφικτούς στόχους!! κτλ... :D :D
 #8987  από aoratos
 Τετ Σεπ 23, 2009 12:22 pm
Welcome Giorgo.
 #8991  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Σεπ 23, 2009 12:25 pm
Καλώς τον :lol: ! Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να προσαρμοστεί στή νέα κατάσταση και κοίτα να αναθαρρήσεις σιγά σιγά γιατί γίνονται μεγάλες ιατρικές πρόοδοι και θα πάνε όλα πολύ καλά. Εξάλλου, εδώ είμαστε κι εμείς :lol:
 #9021  από costas
 Τετ Σεπ 23, 2009 1:34 pm
8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος costas την Σάβ Νοέμ 07, 2009 7:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #9038  από giorgos-sf
 Τετ Σεπ 23, 2009 8:23 pm
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια και για το κουραγιο που μου δινεται....Γιαννη μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον οι ιντερφερονες που θα αρχισω ειναι μια φορα τη βδομαδα και λεγονται avonex ποιο λεπτομερως θα μπορω να σου πω τη δευτερα που θα αρχισω...α και απο οτι μου ειπαν η θεραπεια ειναι 2 χρονια και μετα βλεπουμε....και για να ειμαι ειλικρινης δεν ημουνα και στη καλυτερη ψυχολογικη κατασταση για να ρωτησω λεπτομερειες τη γιατρο μου...καληνυχτα σε ολους σας και παλι σας ευχαριστω για τα λογια σας....
 #9039  από elena
 Τετ Σεπ 23, 2009 8:33 pm
καλησπέρα Γιώργο!!!
την θεραπεία που λες ότι θα ξεκινήσεις,την avonex,την κάνω 3 χρόνια...είναι ενδομυική 1 φορά την εβδομάδα ,όπως ξέρεις...υπάρχει στο θέμα<θεραπείες-συνταγές>αναλυτική παρουσίαση...
καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!
 #9042  από tom80
 Τετ Σεπ 23, 2009 8:52 pm
Γεια σου και από μένα και καλός όρισες

Είμαι σε ανάλογη φάση με εσένα μιας και μου διαγνώσθηκε και μένα πολυ πιθανή ΣΚΠ πριν 1 μήνα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι με ποια κριτήρια οι γιατροί δίνουν σε κάποιους ασθενείς ιντερφερονες και σε άλλους π.χ. εμένα Copaxone. Ξέρει κανεις?

Πάντως ότι και αν σου δώσουν στην αρχή, μόλις πάθεις την 1η υποτροπή στην αλλάζουν!!!

Καλά πάμε
 #9047  από katerina76s
 Τετ Σεπ 23, 2009 9:47 pm
γεια σου giorgo...μην ξεχνας να χαμογελας και ολα θα πανε καλα