Καλησπερα. Ειμαι καινουργιο μελος κ θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ειμαι 40 ετων, μητερα 2 παιδιων. Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο συντομη γινεται. Πριν 15 χρονια περιπου, σε μια περιοδο πολυ δυσκολη για τη ζωη μου, παρουσιασα ενα περιστατικο με το ποδι μου ( αισθηση ηλεκτρ ρευματος που θυμαμαι οτι ξεκινησε απο την λεκανη). Ακολουθησαν μαγνητικη αυχενα κ εγκεφαλου, οπτικα προκλητα δυναμικα, ανοσολογικες κ ολες οι εξετασεις ηταν φυσιολογικες (μια κηλη στον αυχενα).Παραλληλα αρχισα να παρουσιαζω στιγμιαια θαμπτωματα, οταν καθομουν ξαφνικα ειχα τιναγματα στο 1 ποδι και 2 γιατροι που επισκεφτηκα εκεινη την εποχη με διαβεβαιωσαν οτι δεν ηταν σκληρυνση. Ετσι ουδεποτε ξανασχοληθηκα, πεπεισμενη οτι επροκειτο για κριση αγχους. Παρολο που η ιστορια εκεινη μου αφησε καταλοιπο μια περιεργη αισθηση στο πελμα την οποια και κουβαλαω 15 χρονια τωρα και η οποια αλλοτε ειναι τοσο ανεπαισθητη, σχεδον ανυπαρκτη κ αλλοτε απλα ενοχλητικη, δεν ξανασχοληθηκα ποτε!! Απλα ενοχλητικη ομως και χωρις ποτε να μου δημιουργησει το παραμικρο προβλημα κινητικοτητας ή δυσλειτουργικοτητας. Ολα αυτα τα χρονια λοιπον, ειμαι σε παρα πολυ καλη κατασταση κ διαφορα περιεργα που μου συνεβαιναν κατα καιρους, τα ερμηνευα ειτε ως ψυχοσωματικα (καθοτι ναι, δεν ειμαι κ ο πιο 'υγιης' νους) ειτε ως τα 'κουφα' που συμβαινουν μονο σε εμενα! Χαχαχ. Δεν υπηρχε καν στο μυαλο μου το σεναριο της σκληρυνσης. Ουτε καν μου πηγαινε το μυαλο. Μεχρι πριν 2 εβδομαδες που..αρχισα να νιωθω την ενοχληση..λιγο περισσοτερο ενοχλητικη!! Κ σαν αναλαμπη αρχισα να σκεφτομαι κ εκεινο το περιστατικο πριν 2,5 χρονια (3 μερες αφοτου γεννησα), που στα καλα των καθουμενων ενιωσα ηλεκτρικο ρευμα να απλωνεται απο το κεντρο του στερνου κ που χειροτερευε οταν κρυωνα, ανατριχιαζα η χασμουριομουν κ που με εκανε να τρεχω σε καρδιολογους κ παθολογους κ που εφυγε απο μονο του σε 2 μηνες οπως ηρθε !!!! Τα τσιμπηματα, τα μικροθαμπωματα που ακομα εχω, το οτι πχ κοιμαμαι απο την μια πλευρα κ μπορει να μουδιασει το χερι της αλλης πλευρας αλλα που μολις το κουνησω θα επανελθει, το οτι πριν 8 χρονια ειχα μια ιστορια με τα ματια μου (εγκαυμα ειπαν τοτε, ειχαν ξεσκιστει οι επιφανειακοι χιτωνες κ μεχρι να πιασει η θεραπεια ημουν τυφλη κ απο τα 2), την μεσοπλευριο νευραλγια, ηπια ευτυχως, που παντρευτηκα κ αυτη μετα τον τοκετο. Οκ εκανα τοτε μαγνητικη αυχενα κ 2 θωρακικης μοιρας(την τελευταια τον νοεμβριο) 1 Κηλη στον αυχενα, 5 ΚΥΣΤΕΣ αραχνοειδους μηνιγγας στην θωρακικη.. 'μα τι σκατα ειναι αυτο το πραγμα στο πελμα 15 χρονια ομως κ ολα αυτα τα 'κουφα' που κατα καιρους παθαινω??'. Απευθυνθηκα λοπον σε νευρολογο, ο οποιος δεν βρηκε κατι στην κλινικη εξεταση. Πραγματοποιησαμε κ ηλεκτρομυογραφημα, τα αισθητικα ειπε ειναι μια χαρα (πως γινεται??) κ το μονο ευρημα αφορα το αλλο ποδι!!! Μια μικρη καθυστερηση στην αντιδραση απο οτι καταλαβα, ανευ σημασιας ομως κ μεσα στα απολυτα φυσιολογικα ορια οπως ειπε που σε αλλη περιπτωση ουτε καν θα το ανεφερε. Σχολιασε δε, οτι εχω φοβερη μυικη δυναμη..Την αλλη εβδομαδα θα κανω τις μαγνητικες..Σας ευχαριστω
Μέχρι τότε υπομονή και ψυχραιμία