• ΝΕΑ ΩΣΗ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #115453  από greekinholland
 Τρί Μαρ 08, 2016 10:09 pm
Και για να μην ξεχνιόμαστε η μαντάμ ΣΚΠ έκανε μεγάλη είσοδο, μετά από ένα χρόνο από την τελευταία ώση. Μάλλον αυτή είναι και η μεγαλύτερη υποτροπή που περνάω, νευρολόγος σήμερα, όλο το πακέτο εξετάσεων, μαγνητικές κτλ. Αρκετά προβληματισμένος κι αυτός, μάλλον το rebif δεν φαίνεται να δουλεύει καλά. Οπότε μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων πάμε για άλλη αγωγή. Κορτιζόνη παρ' όλο το χάλι μου, ούτε λόγος, να δώσω στο σώμα την ευκαιρία να ανακάμψει μόνο του, είναι η άποψή του. Ύπνος και ξεκούραση για 3-4 βδομάδες και βλέπουμε, οπότε υπνοθεραπεία φουλ :emojis-11: :emojis-11: . Καλά μας ξεμπερδέματα......... :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
 #115458  από litsa
 Τρί Μαρ 08, 2016 11:30 pm
περαστικά!!! τα συμπληρώματα δεν έκαναν δουλειά?
πως σου εμφανίστηκε? μία και έξω... ή είχες συμπτώματα?

είναι αυτο το ντουπ, που λέγαμε πριν λίγες μέρες.. μόλις σηκώνουμε κεφάλι.. μας ρίχνει μία, και πάμε... για ύπνο!!

περαστικούλια :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :smile-muscle:
 #115459  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Μαρ 08, 2016 11:31 pm
Κουράγιο, εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.
Καλη ξεκούραση και καλή δύναμη :romance-caress:
 #115460  από greekinholland
 Τρί Μαρ 08, 2016 11:39 pm
Ξεκίνησε με μούδιασμα δεξί πόδι χέρι εδώ και 4 μέρες, όσο περνάνε οι μέρες χειροτέρευση. Οπότε σήμερα νευρολόγος και ξεκινάμε πάλι τον αγώνα. Ήταν λίγο μπαμ και κάτω σε 5-6 ώρες και σε περίοδο ούτε άγχος, ούτε κάποια λοίμωξη κτλ. Τα συμπληρώματα τα έχω κόψει μόνο μια πολυβιταμίνη και βιταμίνη D γιατί υα ηπατικά χτύπησαν ταβάνι. Τώρα υπομονή εξετάσεις και αλλαγή θεραπείας.
 #115462  από Στάθης
 Τετ Μαρ 09, 2016 10:34 am
Εύχομαι γρήγορα περαστικά greekinholland,

λίγο στην αλλαγή θεραπείας να προσέξεις, καλό είναι να καθαρίσει το σώμα από την προηγούμενη, συνήθως χρειάζονται 3-6μήνες, γιατί αν αρχίζεις και παντρεύεις φαρμακάκια στο αίμα σου, όχι μόνο δεν είναι καλό, είναι ακριβώς αυτό που θέλει το γιατρουδοσύστημα για να μας πιτσικάρει τελείως....

Αρντάν, ξεκούραση δηλαδή και καλή δύναμη, όλα λένε για καλό γίνονται (άντε εμείς να βγάλουμε άκρη.... :violin: ).
 #115463  από MARINA21
 Τετ Μαρ 09, 2016 1:14 pm
Περαστικά γρήγορα κι απο μένα... :romance-caress: Όσο ξαπλωνεις, βάλε και μουσική χαλαρωτική, αντιστρες κλπ. Έχει πολλά κομμάτια στο διαδίκτυο... :violin: :music-listen: :music-listening: εμένα με χαλαρώνει τρομερά....όπως και η εγκάρδια εσωτερική προσευχή... :smile-angel: Σύντομα θα σαι περδικι! :smile-flower:
 #115464  από Γιάννης
 Τετ Μαρ 09, 2016 4:56 pm
Περαστικά ξενιτεμένο παλικάρι και καλή ξεκούραση
 #115465  από emarydi
 Τετ Μαρ 09, 2016 7:51 pm
greekinholland ευχομαι δυναμη & υπομονη (το ξερω δεν φτανει αλλα ακομη δεν εχω βρει κατι καλυτερο να λεω!)
 #115601  από Tania
 Τρί Μαρ 15, 2016 12:52 pm
Περαστικά σου και γρήγορα να γίνεις καλά! :emojis-1:
 #115607  από Αρτεμις
 Τρί Μαρ 15, 2016 10:34 pm
Περαστικά σου!!!!! :smile-muscle: