Γειά σας περασα για δεύτερη φορά Κεπα και ενώ μου δώσαν 67% σπαστική τετραπαρεση μου δώσαν μόνο την σύνταξη χωρίς το επίδομα.Σε σχέση με την πρώτη φορά οι μαγνητικές μου είναι χειρότερες και ο Γιατρός που με παρακολουθεί με έβγαλε παραπάνω στην κλίμακα edss απο 5 στο 6.Επίσης έχω κατατρυπηθεί με τις ιντερφερονες,βαράω κορτιζόνες κάθε εξάμηνο χωρίς κανένα αποτέλεσμα καθώς η βάδιση μου χειροτερεύει και χρειάζομαι μονίμως μπαστούνι και βοηθεια δικου μου ανθρωπου να με κρατάει.Ολα αυτά στα Κεπα πιθανώς δεν μέτρησαν και το μόνο που έκαναν ειναι να με εξετάσουν 2 λεπτά και να αποφανθούν οτι δεν δικαιούμαι το επίδομα.Τι μπορώ να κάνω τώρα;;;Ένσταση μου είπαν και να κάνω κατά 99% δεν θα αλλάξει η απόφαση.Το επίδομα το εχω απόλυτη ανάγκη καθώς η σύνταξη ειναι 400ευρώ και με το επίδομα θα κάλυπτα έξοδα φυσικοθεραπείας,βιταμινών κ.α.Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω;;Ευχαριστώ και καλή δύναμη σε όλους σας.
Να κάνεις ένσταση εμπρόθεσμα, ό,τι και να σου λένε.
Στη δευτεροβάθμια επιτροπή που θα περάσεις, δεν θα είναι οι ίδιοι γιατροί. Επίσης να γράψεις μια καλή τεκμηριωμένη συνοπτική έκθεση για τους λόγους που ενίστασαι κατά της απόφασης του ΚΕΠΑ περιγράφοντας την πραγματικότητα της κλινικής σου εικόνας.