• ΑΓΟΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ...ΗΕLP!!!!

• Ειδικά θέματα της πρωτογενώς (PPMS), δευτερογενώς προϊούσας (SPMS) ΣΚΠ και προσβασιμότητας.
Ειδικά θέματα της πρωτογενώς (PPMS), δευτερογενώς προϊούσας (SPMS) ΣΚΠ και προσβασιμότητας.
 #115004  από titi
 Τρί Φεβ 16, 2016 9:50 am
Πρέπει να πάρω νέο στρώμα... Έχω μπερδευτεί... Τί πρέπει να διαλέξω??? Έχει κάνει κανένας έρευνα αγοράς πρόσφατα??
Το θέμα μου είναι ότι κοιμάμαι κατά 95% όλο το βράδι σε μια στάση (λόγω αδυναμίας) και το πρωί ξυπνάω είτε πιασμένη είτε με πόνους....
 #115005  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Φεβ 16, 2016 10:43 am
Τiti καλημέρα!Αντιμετωπιζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα καθώς κοιμαμαι 100% ακίνητη.Εγώ αγόρασα αναπηρικό κρεβάτι,το οποίο καλύπτεται απο το ταμείο, και με τη δυνατότητα ανάκλισης που έχει,με ξεκουράζει και με ξεμουδιάζει.
Εναλλακτικά θα μπορούσες να προσαρμόσεις ειδικές λαβές στο κρεβάτι σου,οι οποίες θα σε βοηθούσαν να αλλάζεις θέση πιο εύκολα.
 #115010  από titi
 Τρί Φεβ 16, 2016 11:45 am
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Τiti καλημέρα!Αντιμετωπιζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα καθώς κοιμαμαι 100% ακίνητη.Εγώ αγόρασα αναπηρικό κρεβάτι,το οποίο καλύπτεται απο το ταμείο, και με τη δυνατότητα ανάκλισης που έχει,με ξεκουράζει και με ξεμουδιάζει.
Εναλλακτικά θα μπορούσες να προσαρμόσεις ειδικές λαβές στο κρεβάτι σου,οι οποίες θα σε βοηθούσαν να αλλάζεις θέση πιο εύκολα.
Έβαλα λαβές και με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ....Αλλά τώρα πρέπει να αλλάξω στρώμα, γιατί το παλιό τα΄φτυσε...
Τί να πάρω... ανατομικό, ορθοπαιδικό, με ελατήρια, με λάτεξ ...ζαλίστηκα...
 #115012  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 16, 2016 1:27 pm
Βρε κορίτσια βάλτε καμιά φωτο με τις λαβές που πήρατε (και τιμή παρακαλώ), δεν έχω αγοράσει ακόμα και ψαρεύω γνώμες.
 #115013  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Φεβ 16, 2016 2:01 pm
Επειδή είμαι άσχετη δεν έχω ιδέα πώς ποστάρουν φωτογραφίες ...Ξέρω όμως Γιάννη, οτι ο βαφτησιμιός σου είχε αναρτήσει στο παρελθόν.
 #115023  από titi
 Τρί Φεβ 16, 2016 10:19 pm
Γιάννης έγραψε:Βρε κορίτσια βάλτε καμιά φωτο με τις λαβές που πήρατε (και τιμή παρακαλώ), δεν έχω αγοράσει ακόμα και ψαρεύω γνώμες.
Έτσι είναι η δικιά μου...την είχα πάρει γύρω στα 50ευρουλακια....Πάντως, τα αξίζει τα λεφτά της ....με βοηθάει να σηκωνομαι από καθιστη θέση σε όρθια και επίσης και στο να γυρίσω πλευρό τη νύχτα.
Τώρα το επόμενο project είναι 1. Στρώμα και 2. Πτυσσομενο τραπεζάκι γιατί σκύβω για να φάω και δε λέει. ....
Συνημμένα
HB0207.jpg
HB0207.jpg (81.12 KiB) Προβλήθηκε 3458 φορές
 #115036  από Γιάννης
 Τετ Φεβ 17, 2016 8:53 am
Thanks Titi, ωραία φωτο, κατατοπιστική για το πως είναι το εργαλείο κάτω από το στρώμα, απορώ πως δεν την έχω δει :confusion-seeingstars:

Για στρώμα, μήπως να ρώταγες το γιατρό σου;
 #115037  από titi
 Τετ Φεβ 17, 2016 10:33 am
Γιάννης έγραψε:Thanks Titi, ωραία φωτο, κατατοπιστική για το πως είναι το εργαλείο κάτω από το στρώμα, απορώ πως δεν την έχω δει :confusion-seeingstars:

Για στρώμα, μήπως να ρώταγες το γιατρό σου;
Στην αρχη έβγαζα φωτογραφίες από το κρεββάτι μου, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν θα φαίνεται τόσο καλά η μπάρα (τουλάχιστον όσο καλά θα φαίνονταν τα σεντονάκια μου με τα γαλάζια λουλουδάκια!!!!! :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: )

Όσο για το κρεββάτι, από τον γιατρό ξεκίνησα, για να τον ρωτήσω για ανακλινόμενο στρώμα - κρεββάτι (όπως είπε και η Ντιάνα).
Μου είπε (και έχει δίκιο) ότι με τις "ευκολίες" αυτές, ναι μεν θα είναι άνετη η καθημερινότητα, αλλά καλό είναι να το παλεύω με κανονικό κρεββάτι - στρώμα, για να μην ξεχνιέται το σώμα.
Αυτό που μου είπε είναι να μην είναι μαλακό πολύ, λόγω του ότι κοιμάμαι ανάσκελα κυρίως (και σε αυτά συμφώνησε και ο φυσικοθεραπευτής).
 #115039  από Γιάννης
 Τετ Φεβ 17, 2016 10:53 am
Αν όμως αποφασίσεις να κοιμάσαι και στα πλευρά (πρέπει να το κάνεις όσο μπορείς) το σκληρό στρώμα πονάει γκαμώτο !!!
Περιμένω σε κανά μισάωρο τον βασανιστή-φυσικοθεραπευτή μου, θα πάρω και τη δική του γνώμη και θα ενημερώσω.
 #115040  από titi
 Τετ Φεβ 17, 2016 10:58 am
Γιάννης έγραψε:Αν όμως αποφασίσεις να κοιμάσαι και στα πλευρά (πρέπει να το κάνεις όσο μπορείς) το σκληρό στρώμα πονάει γκαμώτο !!!
Περιμένω σε κανά μισάωρο τον βασανιστή-φυσικοθεραπευτή μου, θα πάρω και τη δική του γνώμη και θα ενημερώσω.

thank you!!!!
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: