• Εκπτώσεις λόγω αναπηρίας

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #114616  από Κώστας
 Τρί Ιαν 19, 2016 10:48 am
Το δημοσιεύω ξανά για να ενημερωθούν όσοι δεν το γνωρίζουν.

Αν έχετε ποσοστό από 67% και άνω, δικαιούστε έκπτωση 1000 μονάδων στον λογαριασμό του ΟΤΕ (αν είναι ο πάροχός σας). Απλά πηγαίνετε σε οποιοδήποτε υποκατάστημά του με την απόφαση του ΚΕΠΑ, τη ταυτότητά σας κι΄ ένα λογαριασμό ΟΤΕ στο όνομά σας και σας δίνουν την έκπτωση.

Αν έχετε ποσοστό από 67% - 79%, δικαιούστε εκτός από το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, να πληρώνετε μειωμένα δημοτικά τέλη. Αν το ποσοστό σας είναι από 80% και άνω, δικαιούστε πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη. Αυτό ισχύει για τους περισσότερους δήμους, οπότε αξίζει να το ρωτήσετε (παίρνετε τηλέφωνο τον δήμο που ανήκετε , όχι τη ΔΕΗ και ενημερώνεσθε).
 #118435  από Μαριάννα
 Παρ Ιούλ 01, 2016 1:00 am
Κώστας έγραψε:Το δημοσιεύω ξανά για να ενημερωθούν όσοι δεν το γνωρίζουν.

Αν έχετε ποσοστό από 67% και άνω, δικαιούστε έκπτωση 1000 μονάδων στον λογαριασμό του ΟΤΕ (αν είναι ο πάροχός σας). Απλά πηγαίνετε σε οποιοδήποτε υποκατάστημά του με την απόφαση του ΚΕΠΑ, τη ταυτότητά σας κι΄ ένα λογαριασμό ΟΤΕ στο όνομά σας και σας δίνουν την έκπτωση.

Αν έχετε ποσοστό από 67% - 79%, δικαιούστε εκτός από το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, να πληρώνετε μειωμένα δημοτικά τέλη. Αν το ποσοστό σας είναι από 80% και άνω, δικαιούστε πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη. Αυτό ισχύει για τους περισσότερους δήμους, οπότε αξίζει να το ρωτήσετε (παίρνετε τηλέφωνο τον δήμο που ανήκετε , όχι τη ΔΕΗ και ενημερώνεσθε).

Την προηγουμενη βδομαδα που ρωτησε ο αντρας μου (εχει 80% ) τον ειπαν οτι δεν πρεπει να ξεπερνα τα 15.000 ευρω ετησιως Για να κανει δλδ καποιος αιτηση για ολα αυτα που ειπες θα πρεπει να βγαζει μεχρι 15.000ευρω ετησιως και να εμπορει να εχει μειωση
 #118574  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Δευ Ιούλ 04, 2016 11:07 pm
:smile-hi: στον OTE δεν θέλουν την απόφαση Κ.Ε.Π.Α αλλά χαρτί ότι παίρνεις εξωιδρυματικο επίδομα :emojis-32:
 #118734  από LL--MM
 Παρ Ιούλ 08, 2016 1:14 am
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε: :smile-hi: στον OTE δεν θέλουν την απόφαση Κ.Ε.Π.Α αλλά χαρτί ότι παίρνεις εξωιδρυματικο επίδομα :emojis-32:

:smile-hi: Καλησπέρα σε όλους! Καλησπέρα Ανδρέα, που βρίσκεται όμως τέτοιο χαρτί;;; Πρώτη φορά το ακούω :smile-thinking: :confusion-scratchheadyellow:
Πάντως, η Μαριάννα λέει ότι χρειάζονται και εκκαθαριστικό εφορίας, αν καταλαβαίνω καλά... :smile-bandit:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #118758  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Παρ Ιούλ 08, 2016 10:50 pm
LL--MM έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε: :smile-hi: στον OTE δεν θέλουν την απόφαση Κ.Ε.Π.Α αλλά χαρτί ότι παίρνεις εξωιδρυματικο επίδομα :emojis-32:

:smile-hi: Καλησπέρα σε όλους! Καλησπέρα Ανδρέα, που βρίσκεται όμως τέτοιο χαρτί;;; Πρώτη φορά το ακούω :smile-thinking: :confusion-scratchheadyellow:
Πάντως, η Μαριάννα λέει ότι χρειάζονται και εκκαθαριστικό εφορίας, αν καταλαβαίνω καλά... :smile-bandit:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
:smile-hi: καλησπέρααααααααα http://www.newsitamea.gr/wp-content/upl ... gitika.pdf :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: [ρώτησα στον οτε πριν 1 μήνα και μου ζήτησαν την απόφαση του ταμείου μου ότι παίρνω εξωιδρυματικο επίδομα]
 #118800  από LL--MM
 Κυρ Ιούλ 10, 2016 8:54 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε: :smile-hi: καλησπέρααααααααα http://www.newsitamea.gr/wp-content/upl ... gitika.pdf :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: [ρώτησα στον οτε πριν 1 μήνα και μου ζήτησαν την απόφαση του ταμείου μου ότι παίρνω εξωιδρυματικο επίδομα]
:smile-hi: Τελικά, ΕΚΤΟΣ από τη βεβαίωση του ΚΕΠΑ, θέλουν ταυτότητα, εκκαθαριστικό, και... πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, το οποίο βγαίνει άμεσα στα ΚΕΠ (όχι τα ΚΕΠΑ)...

Τώρα βέβαια, αν μου ζητήσουν ΚΑΙ χαρτί του ταμείου :smile-nerd: αφού τους είπα, γλυκά-γλυκά, ότι η σημασία ήταν ότι το δικαιούμουν ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ...

Μου υπέδειξε όμως μια ότι στους καρκινοπαθείς, τους ακρωτηριασμένους, τους νεφροπαθείς κ.ά. με καταληκτικές ασθένειες δε δίνουν, αλλά αφού το λέει...
:emojis-34: τα δικαιούμαστε μεν, μα όχι πως τ'αξίζουμε...

Τελικά, νομίζω πως εξαρτάται από κάθε ΟΤΕ και πως θα το δει ο κάθε υπάλληλος... :smile-dull:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα