• χριστουγεννιατικο δωρο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #114177  από mplearkouda
 Τρί Δεκ 22, 2015 11:30 pm
Καλησπερα. Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τη "χαρα" μου.Το Χριστουγεννιατικο μου δωρο για φετος ειναι μια διαγνωση οτι πασχω και απο μυασθενια gravis. Πριν 5 χρονια περιπου την ιδια εποχη ειχε γινει και η διαγνωση για MS. Ειναι σπανια αυτη η συνυπαρξη γενικα. Αισθανομαι πολυ τυχερη!!Ειναι και γιοτες που υποτιθεται πρεπει να χεις ορεξη κι εγω προσπαθω ακομα να χωνεψω ολο αυτο που συμβαινει.
 #114199  από adp_pappas
 Σάβ Δεκ 26, 2015 11:00 am
Αφού μιλάμε για δώρα...
Το Χριστουγεννάτικο δώρο που έλαβα ήταν ένα 5νθήμερο σχήμα ενδοφλέβιας κορτιζόνης το οποίο συνεχίζεται με λήψη χαπιών medrol 16 mg από το στόμα. Παρενέργειες φουλ.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους συνασθενείς. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και ποτέ ξανά τέτοια «δώρα» σε κανέναν.
 #114214  από billios
 Δευ Δεκ 28, 2015 7:50 pm
Ρε παιδες ολοψυχα σας ευχομαι να ειναι περαστικα, χωρις καταλοιπα για σενα add pappas,αυτη η μυασθενια τυπου gravis που σου κληρωσε mplearkouda ειναι κατι διαφορετικο απο την ''σκετη'' μυασθενια?
 #114227  από Still
 Τετ Δεκ 30, 2015 1:18 pm
Καλή δύναμη παιδιά, να είμαστε δυνατοί στη ψυχή μας για να μην παραδοθεί :emojis-3:

Εύχομαι να μην ταλαιπωρήστε και εάν σας τύχει κάτι ακόμα αρνητικό (μυασθένεια, ρευματοπάθεια, ψωρίαση, διαβήτη κ.α. δυσάρεστα) , να είναι η mild έκδοση!! :emojis-9:

:smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle:
 #114228  από mplearkouda
 Τετ Δεκ 30, 2015 1:46 pm
ευχαριστω παιδια.
ευχομαι μηδεν καταλοιπα στον adp_papas.

still νομιζω ειναι το ιδιο με τη μυασθενια.

καλη χρονια σε ολους... :smile-drink: