• Πονος στην πλατη.

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #113905  από petros
 Παρ Νοέμ 27, 2015 7:19 pm
Το κακο με την κ@λοπαθηση ειναι οτι τα αναγαγεις ολα εκει.
Ισως οχι αδικα τα περισσοτερα αλλα θα ηθελα την γνωμη - εμπειρια σας.

Η γυναικα μου εχει τρεις μερες πονο αναμεσα στις ωμοπλατες , κατω απο τον αυχενα. Το επαθε μερικες μερες μετα απο μια εντονη ασκηση στο pilates.
Θελω να ρωτησω αν καποιος απο εσας το εχει αντιμετωπισει σαν προβλημα
και τι κανατε για να το ξεπερασετε.

ευχαριστω...
 #113907  από Στάθης
 Σάβ Νοέμ 28, 2015 12:27 am
Έπαθα ακριβώς το ίδιο μετά από έντονη άσκηση. Πόνος ανάμεσα από την ωμοπλάτη λίγο προς τα αριστερά, και ο πόνος πολύ έντονος.

Μου πέρασε μετά από 6 μέρες, ξαφνικά μέσα σε μια μέρα ελαχιστοποιήθηκε ο πόνος.
θα μπορούσα να είχα πάει σε γιατρό, αλλά η ξεκούραση στο σπίτι με βοήθησε πολύ και δεν χρειάστηκε.

Οπότε συνιστώ ξεκούραση για μερικές μέρες ακόμα.

Γρήγορα περαστικά και καλή δύναμη...

ΥΓ. Ίσως κυκλοφορούν και κάτι περίεργες ιώσεις τώρα τελευταία, αυτό με την πλάτη άκουσα και άλλους να το παθαίνουν !
 #113909  από litsa
 Σάβ Νοέμ 28, 2015 12:54 am
χεχε... ειναι απο κούραση και κανένα απότομο τράβηγμα... απότομο κατά σκπ μεριά..
γιατί εμείς το περνάμε για κανονικό, η σκπ έχει άλλες αποφάσεις...

εγώ εχω ένα πόνο στο στήθος μπροστά, σε σημείο να πω, έχω πνευμονία...βάρος ατελείωτο...
λοιπον, τρίψιμο με λίγο λαδάκι με φασκολαδο μαζί και συνήλθα...

ααααααα και ξεκούραση... γιατί εμείς κουραζόμαστε με απλα θέματα...
:emojis-1: :emojis-1:
 #113915  από MARINA21
 Σάβ Νοέμ 28, 2015 6:01 pm
Έπαθα ακριβώς το ίδιο μετά απο έντονη - για μένα που έχω σκπ- άσκηση. Ενιωσα ότι πιέστηκα παραπάνω απο ο,τι μπορούσα. Μάλιστα ο πόνος στην πλάτη συνοδευόταν απο ενα λαχάνιασμα να το πω, κούραση ανελέητη να την πω, χάλια γενικά...σερνομουν...Με έσωσε κυριολεκτικά, ΤΟ ΜΑΣΑΖ με baby oil, επι 45 λεπτα τουλάχιστον, που μου έκανε ο άντρας μου!!!Επέμενε πολύ στην περιοχή της πλάτης, αλλά και στη μεση και στο κεφάλι στο τελος.Ηταν λ υ τ ρ ω τ ι κ ο!!!Μετά αφού εριξα εναν υπνακο απογευματινό, σηκωθηκα και ήμουν άλλος άνθρωπος. Και μου εκανε και την αλλη μερα...Αν μπορείς να της κανεις καλό μασάζ (ο σύζυγος παρόλο που δεν έχει καμια σχέση η δουλεια του, είναι μαέστρος σ αυτό και κανει σχεδόν επαγγελματικό μασάζ) στο οποίο θα βάλεις και πολύ αγάπη κι αυτή είναι η διάφορα με τον ψυχρό επαγγελματία, κάνε το εσύ. Αν όχι, ας κλείσει ενα ραντεβού για σπα.Θα εκπλαγεί ευχάριστα. Α! Και τις επόμενες μέρες μονο περπάτημα εκανα εγώ.Και άλλαξα γυμναστήριο. Πήγα σε άλλο που προσεχουν ειδικα και κανουν πιο ήπιες ασκήσεις για όσους έχουν προβλήματα υγειας.Γιόγκα και πιλατες στα μετρα μου.Δεν είναι όλες οι ασκήσεις κατάλληλες για μας!έτσι κατάλαβα εγώ! :emojis-9: