• Γεια σας και απο εμένα!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #113349  από argideli
 Τετ Οκτ 14, 2015 1:23 am
Γεια σας και από έμενα, είμαι ο Αργύρης (28 χρονών) και πριν από 5 μέρες έγινε η διάγνωση για ΣΚΠ. Δεν είχα παρουσιάσει ποτέ κάποιο σύμπτωμα, μέχρι τον Μάιο που μετά από μια αμυγδαλίτιδα βγάζω έναν έρπη σαν 10 λεπτό στο δόξα πατρί :smile-tongueout: και 2 μέρες μετά έχει μουδιάσει η δεξιά πλευρά του προσώπου μου και το αυτί μου είναι λες και μόλις βγήκε από συναυλία των Motorhead. Τελικά με αυτά και μ' αυτά τέλειωσε η θεραπεία με τα αντιικά άλλα το μούδιασμα και το κουδούνισμα συνεχιζόταν όποτε πήγα σε νευρολόγο που με έστειλε σφαίρα για μαγνητική.

Το αποτέλεσμα 2 ανενεργές εστίες που όπως ανέφερε μπορεί να είναι μέχρι και 5 ετίας. Fast Forward στις 28 Οκτ. όλα είναι νορμάλ και κάνω παρακέντηση, παίρνω τα αποτελέσματα την παρασκευή και λέει ότι είναι θετικό για ολιγοκλωνικές ζώνες. Οπότε και με απαγάγουν τα φιλαράκια μου και πάμε Αλεξανδρουπολη για ΣΚ, μπουζούκια ,ουισκάρες , ψαράκια και ατέλειωτο όραμα για το μέλλον, χωρίς όρια.

Στις 26 Οκτ. έχω ραντεβού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να ενημερώσω γιατρούς - φάκελο και να ξεκινήσω αγωγή με ιντερφερόνες. Έχω διαβάσει αρκετές πληροφορίες εντός και εκτός forum, αλλά δεν βρήκα πουθενά το κόστος ρε παιδιά, ξέρω ότι είναι πολύ ακριβά σαν φάρμακα και θα ήθελα να μάθω αν γίνεται τι πληρώνουμε ΜΕ ασφαλιστική κάλυψη?

Χαιρετισμούς σε όλους να περνάμε καλά και πάντα με χαμόγελο :smile-cool:
 #113361  από GEORGE
 Τετ Οκτ 14, 2015 2:04 pm
Φίλε Αργύρη τα φάρμακα για τη σκλήρυνση ,είναι δωρεάν. Τόσο οι ιντερφερόνες όσο και τα Καινούρια χάπια.
 #113364  από billios
 Τετ Οκτ 14, 2015 2:24 pm
Καλως μας βρηκες φιλος,καλη πορεια σου ευχομαι.
Κρατω απο σενα τους motorhead και τις ουισκαρες (αααρχοντας..)
Αν εισαι ασφαλισμενος οι ιντερφερονες ειναι τσαμπα,βεβαια δεν ξερω τι ειδους μαρμαρο θα πληρωσουμε στο μελλον,θα ειναι πεντελικό special ή προτομής..
 #113368  από argideli
 Τετ Οκτ 14, 2015 3:04 pm
GEORGE έγραψε:Φίλε Αργύρη τα φάρμακα για τη σκλήρυνση ,είναι δωρεάν. Τόσο οι ιντερφερόνες όσο και τα Καινούρια χάπια.
Ωραία, γιατί άκουγα κάτι για 200άρικα το μήνα με κάλυψη 25% από τα ασφαλιστικά ταμεία από διάφορους και μου σηκώθηκε η τρίχα.
billios έγραψε:Καλως μας βρηκες φιλος,καλη πορεια σου ευχομαι.
Κρατω απο σενα τους motorhead και τις ουισκαρες (αααρχοντας..)
Αν εισαι ασφαλισμενος οι ιντερφερονες ειναι τσαμπα,βεβαια δεν ξερω τι ειδους μαρμαρο θα πληρωσουμε στο μελλον,θα ειναι πεντελικό special ή προτομής..
Χαχαχαχαχαχα ωραίος. Με όλη αυτή την ανασφάλεια που επικρατεί πολιτικά και οικονομικά αυτόν τον καιρό ούτε οι ίδιοι ξέρουν που θα το πάνε το θέμα. Ευχαριστώ και Keep Rocking
 #113556  από argideli
 Τρί Οκτ 27, 2015 9:27 am
Ακυρα τα φάρμακα, υπάρχουν τελικά και γιατροί που βλέπουν την κατάσταση όπως είναι και δεν ξεκινάνε αγωγή κατευθείαν. Πέρφεκτ