• Η επιστροφή "του απολωλότος"

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8491  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Σεπ 12, 2009 12:31 pm
Τι κάνετε καλά παιδάκια? Καλό φθινόπωρο! Να καλωσορίσω τους καινούργιους evaggelia12, Aposperitis, nek, olakala, GEORGE-A, chm, lizeta, Thor, pantana, maraki!!!, ΝΕΔΑ, manoula, ioanna, tom80. Να είστε όλοι καλά. Δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμη ούτε για σας ούτε για ό,τι έχει γίνει από τον Ιούλιο. Θα χρειαστώ μερικές μέρες (μήνες :lol: )
Προς το παρόν ενημερώνω ότι μαζεύτηκα εις τας Αθήνας και θα έχουμε καθημερινή επαφή :twisted: !!!
Σε γενικές γραμμές πέρασα ωραία το καλοκαίρι. "Λύσσαξα" στο πήγαινε-έλα (πήγα σε διάφορα μέρη). Το μόνο θέμα είναι ότι όχι μόνο δεν έχω δει καμμία βελτίωση ακόμη αλλά ανέβηκα και στην κλίμακα ανικανότητας κατά μισή μονάδα, παρ'ότι κλείνω 4 μήνες την άλλη εβδομάδα από τότε που παίρνω την αυξημένη δόση των cellsept. Θα με δει ο doctor σε λίγες μέρες (ελπίζω να μην έχω ανέβει κι άλλη μισή μονάδα, γιατί μονάδα στη μονάδα τη "γ....σαμε" - είμαι ήδη στο 6,50). Ο γιατρός δίνει προθεσμία στο φάρμακο έως το 6μηνο. Αν μέχρι τότε δεν έχει δράσει :o :shock: :( θα μου το σταματήσει :shock: .
Αυτά τα ιατρικά μας.
Κατά τα άλλα :oops: ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Φιλιά σε όλους! Θα πέσω με τα μούτρα να διαβάσω τα γραφόμενά σας :lol:
 #8494  από litsa
 Σάβ Σεπ 12, 2009 12:46 pm
καλώς όρισες Μιμίκα μας!!!
Σου εύχομαι μόνο τα καλυτερότερα!!!
καλό φθινόπωρο και Αισιοδοξία!!
φιλια ποοοολλλλλλλλλλλλλλλλλάααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #8498  από mary_d_ath
 Σάβ Σεπ 12, 2009 1:40 pm
Welcome home, Μιμίκα!!
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά με το cellsept και όλα αυτά τα δύσκολα να αποτελέσουν γρήγορα παρελθόν!!
 #8499  από αλεξανδρος1
 Σάβ Σεπ 12, 2009 1:53 pm
Καλώς όρισες Μιμίκα και καλό φθινόπωρο. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί έτσι όπως το πάμε εμείς τα χριστούγεννα θα μαζευτούμε όλοι πίσω.
 #8500  από ddd
 Σάβ Σεπ 12, 2009 2:00 pm
Καλως την.Καλωσορισες Να ξερεις πως ελειψες ολο αυτο το διαστημα
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.
 #8504  από elena
 Σάβ Σεπ 12, 2009 7:31 pm
Αυτή ήταν πραγματικά μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!!!
καλό Φθινόπωρο λοιπόν,και πάντα σιδερένια ,όπως ξέρεις να είσαι :)
 #8509  από Maria77
 Κυρ Σεπ 13, 2009 12:28 am
Καλώς ήρθες πίσω Μιμίκα! :D
Εύχομαι σύντομα να έχεις βελτίωση με τη θεραπεία που ακολουθείς! Πολλά φιλιά!

Πάντως και για το Tysabri που κάνω, μου έχουν πεί πως χρειάζεται ένα εξάμηνο για δράσει κανονικά και να υπάρχει βελτίωση...
 #8510  από LL--MM
 Κυρ Σεπ 13, 2009 12:35 am
WELCOME HOME... μακάρι, βέβαια, να βρισκόταν αλλού...