• ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ;;;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #112725  από MARINA21
 Σάβ Αύγ 22, 2015 12:17 pm
Έχει ασχοληθεί κανείς με βιοσυντονισμό (biocin ή όπως αλλιώς λέγεται); μπορεί να βοηθήσει κάπως στην σκπ και στις παράπλευρες "απώλειες" (ορμονικές διαταραχές, συχνοουρία, αλλεπάλληλες ουρολοιμώξεις κλπ) παράλληλα με φαρμακευτική αγωγή, όπως tecfidera ή το ένα αποκλείει το άλλο; γνωρίζετε κανείς; και προς τα που να απευθυνθώ ή πώς να το ψάξω στη Β. Ελλάδα;
 #112729  από Γιάννης
 Σάβ Αύγ 22, 2015 3:38 pm
Διάβασε αυτό,
http://www.diatrofi.gr/index.php/diaita ... E%B8%CE%B9
αν και είμαι σίγουρος ότι το έχεις διαβάσει, διάβασε κι άλλα, που είμαι σίγουρος ότι και άλλα έχεις διαβάσει και πάρε την απόφαση. Εδώ μέσα, πολλοί έχουμε δοκιμάσει πολλά. Γιλέκα, οξυγόνα, υδρογόνα, άζωτα, πυρίτια, καλούδια λογιών λογιών. Ελάχιστα έχουν κάνει δουλειά (?) και ως συνήθως, πάσης φύσεως απατεώνες προσπαθούν να στήσουν πάρτι παγκόσμιας προπαγάνδας εις βάρος ανθρώπων με ανίατες αρρώστιες και προς όφελος της τσέπης τους.
ΠΟΛΛΗ προσοχή και ΠΟΛΥ ψάξιμο.
 #112730  από MARINA21
 Σάβ Αύγ 22, 2015 4:21 pm
Σε ευχαριστώ πολύ, Γιάννη. Πολύ κατατοπιστικο το άρθρο κ δεν το είχα διαβάσει, παρόλο που πράγματι διάβασα πολλά. Πράγματι, χρειάζεται προσοχή κ επαγρύπνηση! Γιατί... "είναι πολλά τα λεφτά, Γιάννη"!
 #112732  από Γιάννης
 Σάβ Αύγ 22, 2015 5:52 pm
Ξέρεις τι γίνεται Μαρίνα μου; Πολλές φορές έρχομαι σε δύσκολη θέση στο να δίνω συμβουλές όντας ορθολογιστής και φανατικός αμφισβητίας. Από την άλλη ξέρω ότι το placebo effect έχει τόσο απεριόριστα άγνωστη επίδραση στον άνθρωπο που είναι κρίμα να λες σε κάποιον "ξέχνα το" αν ακόμα και σε ποσοστό 0,000000000001% υπάρχει περίπτωση να βοηθηθεί. Οπότε, ψάξου και αποφάσισε και πάρε μόνη σου την ευθύνη της απόφασης. Νομίζω είναι η πιο σωστή συμβουλή........ή όχι; :smile-rock:
 #112754  από Fantasma
 Δευ Αύγ 24, 2015 9:23 pm
Ενδιαφέρον θέμα ο βιοσυντονισμός,κυριολεκτικά.Στην Ελλάδα,όμως,επικρατεί άγνοια.Είναι μακροσκελές θέμα.Θα εγγραφούν διάφορες γνώμες.Το link που δημοσιέυτηκε δεν είναι κατάλληλο(δική μου γνώμη).